Ο ΜΕΣΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ

 

Αν δεν έχεις ισάξιο αντίπαλο, τι πιο εύκολο να μαζεύεις εσύ όλο το χαρτί από το τραπέζι. Αν ο αντίπαλος είναι στα κυβικά σου, πολύ περισσότερο ανώτερος σου, τότε είναι δύσκολο να κερδίζεις εσύ την παρτίδα. Αντιληπτό και στα μικρά παιδιά.

Ο Σέρχιο Ράμος (φώτο) είπε την αλήθεια και άσε κάποιους της πλάκας να ακυρώνουν την αξιοκρατία μαυτή την γελοία κουβέντα ''Ουδείς αναντικατάστατος''. Ο 35χρονος, λοιπόν, στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης παραδέχθηκε:

- Αν δεν υπήρχε ο Μέσι στην Μπαρτσελώνα, τότε η ομάδα μου θα είχε πάρει περισσότερους τίτλους. Με τον Μέσι αντίπαλο υποφέρανε να φτάσουμε στο πρωτάθλημα.

Ποιος να αμφισβητήσει την πραγματικότητα; Ότι χάρη στον Μέσι, ένα χρόνο νεώτερος του αρχηγού της Ρεάλ, η μεν Μπάρτσα ήταν αυτή που ήταν από τη μια και από την άλλη περιορίστηκαν οι τίτλοι της Ρεάλ. Απόψε Σάββατο στις δέκα ένα ακόμα κλάσικο, Ρεάλ –Μπαρτσελώνα.

Ο Σέργιος Ράμος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Σεβίλης και πήγε στην Ρεάλ το 2005. Το 2019 παντρεύτηκε εκρηκτική και σούπερ ντούπερ σέξυ παρουσιάστρια, οκτώ χρόνια μεγαλύτερη του, με την οποία έκανε τέσσερα αγόρια.

Διαβαστε ακομα:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΔΥΟ(!) ΘΙΑΣΟΥΣ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΑΤΡΟ