ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΝ…

 

Αν κερδίσει σήμερα το μεσημέρι στις 3 ο Παναθηναϊκός τον Άρη, τότε η διαφορά των δυο ομάδων μειώνεται μόλις σε δυο βαθμούς. Και ο μεν Άρης κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, ο δε Παναθηναϊκός να ξεπεράσει τόσο την ΑΕΚ, όσο και τον ΠΑΟΚ. Αυτό συμβαίνει στο πρωτάθλημα του 2020-21. Ποιο;

Ποτέ άλλοτε δεν παρατηρήθηκε τόσο συχνή εναλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας.Η ΑΕΚ από δεύτερη βρίσκεται την άλλη στιγμή στην πέμπτη θέση. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί κι αυτός να μονιμοποιηθεί και κάνει τραμπάλα συν-πλην δυο σκαλοπάτια. Ο Άρης μετά από έξοχη πορεία στην κανονική διάρκεια απειλείται από τρεις ομάδες να τον γκρεμίσουν από την… πρώτη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό.

Αυτό το φαινόμενο προδίδει έλλειψη σταθερότητας των… κορυφαίων ΠΑΕ στο πρωτάθλημα. Δεν έχει σχέση με… ανταγωνισμό και υψηλό ενδιαφέρον. Μην τρελαθούμε. Δεν θα ξεχάσουμε τα γράμματα που μάθαμε στα θρανία των γηπέδων.  

Σε τρία χρόνια πήραν το πρωτάθλημα τρεις ομάδες. Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός. Κι αυτό θεωρήθηκε ότι επήλθε… εξυγίανση. Προσβλητικό να λέγεται για κάθε σκεπτόμενο. Σημασία δεν έχει ποια ομάδα παίρνει τον τίτλο, αλλά αν το διεκδικούν περισσότερες από… μια ΠΑΕ. Τι να την κάνεις την κάθαρση, όταν π.χ. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός τη μια αγωνιστική τσουλάνε και στο άλλο κιόλας παιχνίδι τους είναι ένα μάτσο χάλια. 
 
Στη φώτο, από τη νίκη 1-0 του Άρεως στη Λεωφόρο, τον περασμένο Οκτώβριο. Στη ματς- ρεβάνς του πρωταθλήματος, τον περασμένο Ιανουάριο, ο Παναθηναϊκός κέρδισε 1-0 στο Βικελίδης. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΣΩΒΡΑΚΟ!