ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΝΙΚΕΣ

 

Μετά το άνετο 3-1 με τον Άρη εκτός έδρας η ΑΕΚ έφτασε με το ίδιο σκορ σε μια ακόμα νίκη, αυτή την φορά αγχωτική, στην Αθήνα με τον Αστέρα. Όπως και να το δει κανείς, υπάρχει μια διαφορά στην εύκολη νίκη και σ’ εκείνη που γίνεται 2-1 στο 85, και δεν έχει εξασφαλιστεί μέχρι να σφυρίξει τέλος ο διαιτητής.

Με μια κουβέντα. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε… απόσταση από την ομάδα που χαρακτηρίζεται ικανή για πρωταθλητισμό. Μια και δυο νίκες δεν κρύβουν την πραγματικότητα. Και δεν λειτουργούν αγχολυτικά στους οπαδούς της, που υποφέρουν όχι μόνο εκείνοι με καρδιολογικά νοσήματα.

Για παράδειγμα. Την προσεχή αγωνιστική των play-off η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Αγωνία πάλι. Όχι αν θα κερδίσει η ομάδα, αλλά αν θα παίξει ποδόσφαιρο που περιμένει κανείς από την ΑΕΚ. Από μια ομάδα κορυφής στη βαθμολογία.

Πέρα από τους αεκτσήδες. Το πρωτάθλημα για να σηκωθεί, για να ανεβάσει το επίπεδο του, έχει ανάγκη μια ΑΕΚ ρωμαλέα. Μια ΑΕΚ διαρκές ερωτηματικό, που κερδίζει με τη ψυχή στο στόμα, είναι ζημιά στο πρωτάθλημα. Μικρό το κακό να παρουσιάζει προβληματική αγωνιστική εικόνα μια ΠΑΕ στις μεσαίες ή τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

 Στη φώτο, ο 30χρονος Πέτρος Μάνταλος πρωταγωνίστησε χθες στη νίκη 3-1 επί του Αστέρα, αλλά ακόμα βλέπει να είναι μακρυά η ΑΕΚ της επιθυμίας του.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΣΩΒΡΑΚΟ!