ΠΑΟΚΑΡΑ, ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝ 22 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτές, δηλαδή, τις πλάκες προσφέρει η μπάλα στον οπαδό για να δουλέψει τον εαυτό του. Μιλάμε σοβαρά, σοβαρότατα και χωρίς ίχνος ειρωνείας. Απέτυχε κι αυτή τη σαιζόν ο ΠΑΟΚ να πιάσει το στόχο του, που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλημάτος, κι όμως χθες το βράδυ ήταν… παοκάρα.

Γίνεται; Στο ποδόσφαιρο γίνεται και άνευ… παρεξηγήσεως. Να είναι αποτυχημένη μια ομάδα και να αποσπά το χειροκρότημα της οπαδικής εξέδρας και των στημένων πρωτοσέλιδων. Επειδή έκανε μια μεγάλη και καθαρή νίκη. Με 2-0 σε βάρος του πρωταθλητή Ολυμπιακού.

Να το ξαναπούμε. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι. Μόνο παιχνίδι. Άρα επιτρέπονται και δικαιολογούνται πράγματα κόντρα στη λογική και στην πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός κατά γενική αναγνώριση είναι πάλι πρωταθλητής, μάλιστα μετά από πορεία μοναξιάς στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά… μπράβο στον ΠΑΟΚ παρ’ ό,τι βρίσκεται 22 πόντους πίσω. Κι όχι στην δεύτερη θέση.

Παοκάρα, λοιπόν, κι όχι Ολυμπιακάρα. Επειδή ο Ολυμπιακός έχασε χθες στην Τούμπα. Είπαμε. Αυτά τα… κόλπα μόνο στη μπάλα ισχύουν. Σ’ ό,τι άλλο είσαι για φυλακή αν αποτύχεις και δεν σε σώζει τίποτα επειδή π.χ. πλήρωσες μια δόση του δανείου ή το ενοίκιο μονάχα ενός μηνός.

 Στη φώτο ο σκόρερ των δυο γκολ Αντρίγια Ζίφκοβιτς.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ