Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ, Η ΔΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

 

Πέντε αγωνιστικές έγιναν ήδη στα  play-off και ακόμα δεν έφτασε σε νίκη ο Αστέρας. Δεν του αξίζει αυτό. Να μην κερδίσει ακόμα και στην Τρίπολη έναν τουλάχιστον από τους αντιπάλους του, όλους βέβαια με ειδικό βάρος μεγαλύτερο. Αν, όμως, λάβει κανείς υπ’ όψιν την απόδοση της εν λόγω επαρχιακής ΠΑΕ, τότε θα συμφωνήσει για το ''άδικο'' του πράγματος.

Τρόπος του λέγειν αυτό περί του άδικου, διότι στη μπάλα δεν ισχύει και το άδικο και το άτυχο. Τέλος πάντων, είναι πικρό μια ομάδα της περιφέρειας να προκριθεί στα μπαράζ της κορυφής και, τελικά, να εκτιμηθεί πως δεν ήταν επαρκής αγωνιστικά. Απλά, η επιτυχία της ήταν που ξεχώρισε από τις μικρές και τις μικρομεσαίες ΠΑΕ του πρωταθλήματος.

Ο Άρης. Αν δεν κερδίσει σήμερα Κυριακή μετά τις πέντε η ώρα εκτός τον Αστέρα κινδυνεύει να χάσει οριστικά την τιμητική δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ήδη τον έπιασε στους ίδιους πόντους ο ΠΑΟΚ.

Χωρίς παρεξήγηση. Δεν είναι τιμητική η δεύτερη θέση της βαθμολογίας για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που την έχουν… γνωρίσει. Απεναντίας, για τον Άρη είναι η πραγματοποίηση ενός γλυκού ονείρου.

Διαβαστε ακομα:

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ... ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ'' ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!