ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Η ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ... ΒΑΡΟΣ;

 

Πάντα παρουσιάζει ένα… ξεχωριστό ενδιαφέρον κάθε αναμέτρηση ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε στην Αθήνα. Δεν αποκλείεται το έξω από τη λογική πρόβλεψη. Ειδικά ο Παναθηναϊκός κάνει ζημιές στην Τούμπα, ακόμα και σε ματς που είναι σχεδόν αδιάφορος ή με ελλείψεις παικτών. Τι έγινε στο τελευταίο παιχνίδι των δυο ομάδων στη Λεωφόρο; Αντί 3-0 υπέρ του ΠΑΟΚ από το πρώτο ημίχρονο, τελικά νίκη 3-0 του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια των play-off ο Παναθηναϊκός κυνηγάει το εισιτήριο της Ευρώπης, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί σήμερα Κυριακή στις 3 το μεσημέρι, αλλά τίποτα το σίγουρο. Υπ’ όψιν ότι την προσεχή Πέμπτη, ο ΠΑΟΚ πάλι στην Τούμπα έχει τη ρεβάνς κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ποιος από τους δυο δικέφαλους θα παίξει τελικό. Πάλι φαβορί ο ΠΑΟΚ, ο νικητής του πρώτου αγώνα με 1-0.

Όποιος δεν παραγνωρίζει το στοιχείο της ψυχολογίας θα συμφωνήσει ότι υπάρχει ουσιαστική διαφορά, αν μια ομάδα διεκδικεί τα κεκτημένα από το να κυνηγήσει την υπέρβαση. Μετά τις νίκες του στα αμέσως δυο προηγούμενα ματς με Ολυμπιακό και εκτός με Άρη, ο ΠΑΟΚ τόσο με τον Παναθηναϊκό σήμερα, όσο και με την ΑΕΚ μετά από τέσσερις μέρες, έχει την… ευθύνη, το… βάρος του φαβορί.

Στον Παναθηναϊκό, από την άλλη, άνοιξε θέμα προπονητή. Από την Κυριακή το βράδυ ο Μπόλονι βιώνει… μεγάλη εβδομάδα παθών και αμφισβήτησης. Στο ποδόσφαιρο, όμως, το άσχημο κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι απαραίτητα… αρνητικό. Να θυμίσουμε ότι αμέσως μετά την εντός συντριβή της με 5-1 από τον Ολυμπιακό,η ΑΕΚ κέρδισε 3-1 καθαρά εκτός του Άρη και με το ίδιο σκορ τον Αστέρα.

Διαβαστε ακομα:

Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ