ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ

 

Παναθηναϊκός- ΑΕΚ απόψε Κυριακή στις 7.30 και η μαλακία πέφτει σύννεφο, από τα μμε. Εφημερίδες, ραδιόφωνα, κανάλια, διαδίχτυο, όλοι αυτοί που υποτίθεται κάνουν ενημέρωση. Και έχουν μπερδέψει τη δημοσιογραφία με την κατήχηση, τη διαφώτιση και τις… αποκαλύψεις ρίχτε μας γιαούρτι πρόβειο, αυτό προτιμάμε.

Μπαίνει κάποιος στο τυροπιτάδικο, γιατί; Εδώ σε θέλω. Γιατί; Για να αγοράσει τυρόπιτα. Τι άλλο; Όχι, κύριε, μας λένε τα μμε. Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να μπεις στο τυροπιτάδικο. Να αγοράσεις φάρμακα, σώβρακα, καστανόχωμα, προφυλακτικά, καθρέπτες, βιβλία, ασβέστη, βιντεοταινίες.

Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ γιατί παίζουν στη Λεωφόρο. Τι μπορεί κανείς να αγοράσει στο σουβλατζήδικο ή στο τυροπιτάδικο το είπαμε. Ο Αστέρας σήμερα γιατί παίζει με τον Ολυμπιακό; Εδώ σε θέλω. Ο ΠΑΟΚ με τον Άρη; Εδώ σε θέλω.

Εγώ ξέρω ότι μπαίνεις στο κουρείο για να σενιάρεις τα μαλλιά σου. Στο μπαρ για να πιεις τα ποτά σου. Και βλέπεις ποδόσφαιρο διότι θες να δεις μπάλα. Όχι, σου λένε τα μμε! Κάθε ματς γίνεται για διαφορετικό λόγο. Όχι για να δεις ποδόσφαιρο μόνο.

Μια ομάδα παίζει για να κερδίσει, άλλη να μη χάσει, άλλη για το γόητρο, άλλη για προκριθεί στην Ευρώπη, άλλη για να αποδείξει τούτο και το άλλο, άλλη να πάρει εκδίκηση, άλλη για να δοκιμάσει νέους παίκτες στην ενδεκάδα, άλλη…

Αυτές τις σαχλαμάρες σαλιαρίζουν τα μμε. Δεν λένε, δηλαδή, το αυτονόητο. Ότι όλες οι ομάδες βγαίνουν στο γήπεδο διότι αυτή είναι η δουλειά της. Κανένας άλλος ιδιαίτερος λόγος υπάρχει.
Στη φώτο, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ πριν από τέσσερα χρόνια. Για ποιο... λόγο έπαιξαν τότε;
Διαβαστε ακομα:

Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΟΥΞΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ