ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ, ΑΣ ΜΗΝ… ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ

 

 

Δεν μπορείς να την πάρεις στα σοβαρά την είδηση(;), αν πρόκειται για είδηση ή… κάτι άλλο, ότι ομογενείς από την Αμερική θέλουν να βάλουν χέρι στον Παναθηναϊκό. Με ποια λεφτά; Στην Αμερική, για να μιλάμε σοβαρά, αν κάνει κάποιος κίνηση αχαχούχα για να αγοράσει οτιδήποτε, ο πουλών ξηγιέται στο show the money. Δείξε πρώτα τα λεφτά σου, μάγκα. Για να πάρω μυρουδιά, αν πράγματι θες να αγοράσεις και δεν πουλάς φιγούρα.

Τι κόλπο είναι αυτό πάλι που ξεφύτρωσε ατάκα και επιτόπου με την ήττα από την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Ευρώπη; Ο 52χρονος ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Μάρκος Δρακωτός (φώτο) εκπροσωπεί, λέει, άλλους ελληνοαμερικανούς κονομημένους, κι όλοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν τον Παναθηναϊκό. Εντελώς ασόβαρη ιστορία.

Πρώτον ο μεγαλομέτοχος δεν πουλάει. Πως, λοιπόν, γεννήθηκε το… θερμό ενδιαφέρον των ελληνοαμερικανών, για τους οποίους λέγεται ότι είναι Έλληνες, του εσωτερικού Έλληνες. Ο δε Δρακωτός με πόσα δικά του φράγκα σε ντόλαρς και πόσα των άλλων(;) που εκπροσωπεί, θέλει να πάρει το πακέτο μετοχών; Και το πακέτο χρημάτων είναι εξ Αμερικής ή ντόπιο;

Φοβερά πράγματα. Δεν κάνει γκολ το πέναλτυ με την ΑΕΚ ο Μακέντα, οπότε οι ελληνοαμερικανοί(;) δεν σκέφτονται να… σώσουν τον Παναθηναϊκό. Θα περιμένουν μια άλλη φάση, μετά από έξι μήνες, μετά από ένα χρόνο. Η δουλειά είναι χρηματιστήριο. Σήμερα η ΠΑΕ κοστίζει τόσο, αύριο συν ή πλην τόσο. Κι αν προχωρήσει το έργο για το γήπεδο στον Βοτανικό η αξία του πακέτου των μετοχών θα ανέβει συν τόοοοσο σε σύγκριση με το νούμερο σήμερα.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕΝΕΙ Ο ΝΤΡΕΟΣΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ... ΜΠΟΛΟΝΙ