ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ... ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 
Σπάνιο. Απόψε γίνεται ο τελικός του κυπέλλου και δεν συννέφιασε ο ουρανός. Δεν βρώμισε η ατμόσφαιρα. Τίποτα. Μπας και αλλάξαμε χώρα χωρίς να το πάρουμε πρέφα! Στην κόντρα οι δυο καλύτερες ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, με… παρελθόν άγριας αντιπαλότητας δεκαετιών που μυρίζει αίμα και ζούγκλα, κι όμως όλα κύλησαν κυριλάτα, και γαμώ το καθωσπρέπει. Στη φώτο από τη σφαγή των χούλιγκαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στον τελικό του 2017 στο Βόλο.

Αξίζει να το σημειώσουμε αυτό. Μηδέν ''προεόρτια'' από τα συνηθισμένα και πολύ ελληνικά εν όψει του τελικού 2021. Τίποτα. Κι όλα τα σημάδια δείχνουν πως έτσι θα κυλήσει το πράμα μέχρι τέλος. Μέχρι και τη λήξη του παιχνιδιού. Γιατί, όχι. Αυτή θα είναι η γκραν σουξέ επιτυχία.

Να πηγαίνουν στον πόλεμο χωρίς να βγάζουν δικαιολογίες προκαταβολικά. Χωρίς να ρίχνουν υποψίες για τούτο και το άλλο. Να μάθουνε να χάνουνε. Να γνωρίζουν ότι μέσα στο παιχνίδι είναι και τα συγχαρήκια στον νικητή.

Αν κάτσει και καλό ματς, τότε πράγματι θα μιλάμε για γιορτή του ποδοσφαίρου. Του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο εξωτερικό οι τοξικές ουσίες που δηλητηριάζουν το παιχνίδι τις έχουν εξαφανίσει. Επειδή το παιχνίδι, το ποδόσφαιρο είναι πάνω από τις ομαδάρες και τις προεδράρες τους.

Διαβαστε ακομα:

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ... ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ