ΓΚΕΛΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ

 

Δεν γουστάρω αυτήν την Αθλέτικο. Πήρε το πρωτάθλημα Ισπανίας. Και λοιπόν; Αδιάφορο αν το πήρε άξια και πανάξια. Δεν θέλω να την βλέπω. Δεν μου δίνει αυτό που περιμένω από το ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Είναι ο καλύτερος τραγουδιστής, και πρώτος σε πωλήσεις. Δεν το αμφισβητώ, όμως εγώ δεν τον κάνω κέφι. Δεν μου λένε τα τραγούδια του. Συνεννοηθήκαμε;

Το πήρε η Αθλέτικο με τον Λουβοδίκο. Με τα γκολ του Λουίς Σουάρες (φώτο). Δεν κατάλαβα. Περίμενε κανείς το τέλος για να τρελαθεί με τη χοντρομαλακία της Μπαρτσελώνα να αφήσει τον Ουρουγουανό παικταρά. Σαλτάρεις κανονικά. Να κριθεί ως μη κατάλληλος ο δακωνιάρης, ο βρυκόλακας Σουάρες.

Ο και γαμώ τους σέντερ-φορ. Όχι μόνο σκόρερ. Όχι απλά γκολτζής. Παίκτης περιοχής. Ο ζημιάρης. Σύμφωνοι, κάποιας ηλικίας πια, πατημένα τα 34, περπατάει στα 35, κι αυτό κάνει μπαμ, αλλά περνάει ακόμα η μπογιά του. Τον βάφει από πάνω μέχρι κάτω τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

 Στα 19 του πήγε στην ολλανδική Χρόνιγκεν ο Σουάρεζ και μετά στα μεγάλα κλάμπ. Τέσσερα χρόνια στον Άγιαξ, τρία στην Λίβερπουλ, έξι στην Μπάρτσα, το περασμένο καλοκαίρι στην Αθλέτικο. Ο τελειωμένος Σουάρες των 106 διεθνών συμμετοχών με την Ουρουγουάη. Της πράγματι τελειωμένης Μπάρτσα.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΟΚ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΚΟΜΑ… ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ