ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

Βρήκε την ευκαιρία ο Ολυμπιακός και την κυνήγησε. Με μια κουβέντα αυτό είναι το story της μεταγραφής του Βραζιλιάνου κυνηγού Τικίνιο Σοάρες. Για να κάνει το κάτι περισσότερο στην Ευρώπη ο πρωταθλητής, ο προπονητής του Μαρτίνς ζήτησε να ενισχυθεί η πυροβολαρχία μπροστά. Γιατί δεν φτάνουν μόνο ο Μαροκινός Ελ Αραμπί και ο Αιγύπτιος Αχμέντ Χασάν.

Τον γνώριζε ο Μαρτίνς από την πατρίδα του την Πορτογαλία τον Τικίνιο, τον βρήκε ρέστο, χωρίς ομάδα, και τον πρότεινε με κλειστά μάτια. Και επειδή λόγω ηλικίας, ήδη περπατάει στα 31 από τον περασμένο Ιανουάριο ο ''ασχημάντρας'' Τικίνιο, η απόκτηση του έχει χαρακτήρα μόνο ενίσχυσης της επίθεσης του Ολυμπιακού.  Όχι όπως άλλες περιπτώσεις όπου η ΠΑΕ κάνει συμβόλαιο σε παίκτη και με σκέψη επενδυτική. Να βελτιώσει την αξία του με τη φανέλα της ομάδας και να μεταπωληθεί ακριβότερα απ’ όσο αποκτήθηκε.

Ο Αραμπί έχει κλείσει τα 34 χρόνια πριν από 4 μήνες και ο Χασάν τα 28 πριν από τρεις μήνες. Με την παρουσία του Χουλκ, του τέρατος που θαυμάζει ο Τικίνιο, διευκολύνεται η δουλειά του Μαρτίνς, διότι θα έχει την πολυτέλεια περισσότερων επιλογών επιθετικά. 
Ο Τικίνιο μέχρι το 2016 δινόταν δανεικός από τη μια ομάδα στην άλλη. Πήγε στην Γκιμαράες και το 2017 στην Πόρτο. Στον Ολυμπιακό έρχεται μετά από μια ''αρπαχτή'' τριών μηνών στην Κίνα.
Διαβαστε ακομα:

ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΑΔΑ