ΚΑΥΜΟΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ... ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ

 

Ψήνεται η μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου σε ομάδα της Κύπρου. Ο παίκτης δεν θέλει να δεχθεί πως τελείωσε, έτσι είναι ο άνθρωπος. Πικρό το αντίο, αποχαιρετισμός που ματώνει τη ψυχή είναι η απόφαση να σταματήσει κάποιος, γιατί το επιβάλλει η ηλικία. Είναι σα να σπάει η ''γέφυρα'' που τον συνδέει με τη ζωή.   

Μεγάλοι ηθοποιοί, διάσημοι τραγουδιστές, πρώτα ονόματα για χρόνια, όταν πέρασε η μπογιά τους, δεν το βάζουν κάτω. Αρκεί να… υπάρχουν, να εμφανίζονται σε θέατρα γειτονιάς, σε μαγαζιά περιθωριακά. Το βλέπεις και σε φίρμες παρουσιαστές, που συνεχίζουν σε κανάλια του ένα τα εκατό. Με θεαματικότητα ένα με ενάμισυ τα εκατό.

Στα 35 του πια ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήθελε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, βρήκε την πόρτα κλειστή, και ψάχνεται στην Κύπρο. Βοήθησε περισσότερο από κάθε άλλον να πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ το 2018 (φώτο), αλλά η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Δυο χρόνια στον Ολυμπιακό κι ένα στον Ατρόμητο.

Ο Χριστοδουλόπουλος υπέγραψε το 2004 το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, έπαιξε και σε τρεις ομάδες της Ιταλίας.

Διαβαστε ακομα:

ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ 0- 1 ΚΑΙ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ… ΤΡΑΙΝΟΥ