ΚΑΣΠΕΡ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΣΠΕΡ

 
Χαίρεσαι την Δανία, που έριξε τεσσάρα στη Ρωσία. Δεν θα με πεις αντιρώσο. Ούτε ότι είμαι εναντίον της Ουαλίας, που κι αυτή έφαγε τεσσέρα από την Δανία, Ούτε είμαι δανόφιλος. Του ποδοσφαίρου είμαι. Μπαλα γουστάρω να βλέπω. Να το παλεύουν και οι δυο ομάδες, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Άλλη κατηγορία εκείνος που η ομαδάρα του κερδίζει με μισό γκολ και από την αρχή του βήτα ημιχρόνου φωνάζει στο κοράκι ''Σφύρα, έληξε... ''. Εγώ, από την άλλη, δεν θέλω να τελειώσει όταν παίζεται ανοικτό και καθαρό ποδόσφαιρο.
Χάνει 1-0 η Δανία στην πρεμιέρα της στο ευρώ από την Φινλανδία, χάνει πάλι στο γκολ (2-1) και στο δεύτερο ματς από το Βέλγιο. Και περνάει δεύτερη στον όμιλο με το 4-1 στην Ρωσία. Και στους ''16'' βρίσκεται απέναντι της Ουαλίας που πέρασε με 4 β. Και κάνει το 3-0 στα τελειώματα και το 4-0 στις καθυστερήσεις.
Αυτό θέλεις! Να έχει εξασφαλίσει τη νίκη η ομάδα, αλλά να συνεχίζει σα να μην έχει κερδίσει ακόμα το παιχνίδι. 
Το άλλο, με αφορμή την περίπτωση της Δανίας. Μια ομάδα πιθανότατα να δείξει την κλάση της, έστω την αξία της στο τρίτο ή τέταρτο ματς. Ή να έδειξε πόσο μετράει αλλά δεν φάνηκαν οι δυνατότητες της γιατί δεν την ευνόησαν οι συνθήκες κάποιου προηγούμενου αγώνα.
Στη φώτο ο 23χρονος σκόρερ Κάσπερ Ντόλμπεργκ, που με τη φανέλα του Άγιαξ είχε πάιξει στο ΟΑΚΑ εναντιον της ΑΕΚ, σήμερα στη γαλική Νις, ήταν ντεφορμέ αλλά τον ήθελε ο άλλος Κάσπερ, ο προπονητής Χιούλματ της Δανίας.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ