Ο ΝΕΛΣΩΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ... ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

 
Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ έκανε συμβόλαιο με τον πρώην του ΠΑΟΚ Γιεβγέν Σάνκωφ (1990). Ουκρανό που τον βρήκε σε ομάδα Β΄εθνικής, την ιταλική Λέτσε. Στον ΠΑΟΚ ο Σάνκωφ ήρθε το 2016, δανεικός ήταν σε ουκρανική ομάδα, κι έμεινε Θεσσαλονίκη τρία χρόνια. Εκτιμήθηκε από τον τον ΠΑΟΚ πως δεν τον χρειαζόντουσαν άλλο, και μετά από ένα χρόνο τον ανακάλυψε η ΑΕΚ.
Το 2019 η ΑΕΚ βρήκε δανεικό στην αγγλική Ρήντιγκ τον Πορτογάλο Νέλσονα Ολιβέιρα (1991), έναν διεθνή ξεχασμένο από τον Φερνάντο Σάντος (φώτο), κι έκρινε μετά από δυο σαιζόν ότι δεν της κάνει. Να, όμως, που ο αχρείαστος στην ΑΕΚ, είναι η μεγάλη αδυναμία του Λουτσέσκου. Τον θέλει σαν τρελός, ενώ ο μάνατζερ του Πορτογάλου κάνει τον... δύσκολο στις διαπραγματεύσεις. Παρ' ό,τι η οικονομική πρόταση του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερη από το ποσό που έπαιρνε ο Νέλσων στην ΑΕΚ (26 γκολ σε δυο χρόνια).
Συμβαίνει. Δεν κάνει ο παίκτης σε μια ομάδα, σ' άλλη εκτιμάται απαραίτητος. Είναι, όμως, και το στοίχημα του προπονητή. στην περίπτωση του Ρουμάνου Λουτσέσκου. Αν, τελικά, επέλθει η συμφωνία και ο Νέλσων δεν πιάσει στον ΠΑΟΚ, τότε ο μάστορας θα βγει μειωμένος. Κι αν η ομάδα δεν πάει καλά, τότε ο Λουτσέσκου θα κάνει ζημιά στο... μύθο του.
Διαβαστε ακομα:

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΟΥΚΡΑΝΑΚΙΑ...