ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΛΗΚΟ ΤΗΝ ΤΕΝΙΣΤΡΙΑ

 
Έμα Ραντουκάνου. Τα πάει καλά στο τουρνουα του Wimbleton. Κι αυτός που δεν έχει και μεγάλη αδυναμία στο τένις γιατί να κάτσει στην τηλεόραση να την δει, αν αυτή δεν είναι όμορφη. Δεν κατάλαβα. Καλός κι άγιος και ο γυναικείος αθλητισμός, αλλά πλασάρεται και ως θέαμα. Καμιά αντίρρηση. Ρωτάς τον άλλον αν κάνει κέφι να παρακολουθεί ένα κορίτσι να κοπανάει τις ρακετιές της χωρίς ίχνος θηλυκότηττας;
Τι να δει; Μπράτσα γυμνασμένα στα σίδερα. Πρόσωπο τεντωμένο, στεγνό από την προπόνηση. Πόδια αντρικά, που μοιάζουν με νταλικέρη. Κι αν η τάδε πρωταθλήτρια μιλήσει στην κάμερα, από τις ουσίες, θαρρείς πως είναι τραβεστί. Σε παρακαλώ.
Η Έμα γεννήθηκε στον Καναδά από Ρουμάνο και Κινέζα, σπουδάζει οικονομικά στην Αγγλία και είναι, λένε, το ανερχόμενο αστέρι του παιχνιδιού. Του τένις, δηλαδή. Το καλό με την Έμα, που περπατάει στα 19, είναι η χάρη της. Ακριβώς. Αυτό, με τα προσωπικά μου κριτλήρια, είναι το Νο 1 προσόν της γυναίκας. Να είναι χαριτωμένη. Το περπάτημα της, το χαμόγελο της, οι ματιές της να βγάζουν χάρη.
Μακάρι να προχωρήσει κι άλλο η Ρουμάνα Έμα Ραντουκάνου, που στο Wimbleton φοράει τη φανέλα της Αγγλίας. Να ανέβει πιο υψηλά στην παγκόσμια βαθμολογία. Γιατί είναι γοητευτική. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΟΣ