ΧΘΕΣ ΣΕΡΝΟΤΑΝ, ΑΥΡΙΟ ΤΡΩΕΙ ΣΙΔΕΡΑ

 
Ραντεβού έχουμε απόψε στις δέκα με το Ισπανία- Ιταλία. Και αύριο Τετάρτη την ίδια ώρα με το Αγγλία- Δανία. Να παρακολούθησουμε την πρόκριση στον τελικό της Αγγλίας και της Ιταλίας. Ποιος το λέει αυτό; Σίγουρα κάποιος Ασχετόπουλος από μπάλα. Μήπως ο κύριος Ασχετίδης μας πει ότι η Δανία και η Ισπανία θα βγουν στο γήπεδο να χάσουν. Αυτό θα συμβεί;
Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ είναι εφεύρεση των μπουκ. Βάλτε να πάνε, να κονομήσετε. Η πρόβλεψη είναι προϊόν που ακόμα δεν έχει κατακτηθεί από τη μαστοριά και την πείρα του τζογαδόρου. Τα είδαμε και στο ευρωπαϊκό. Δεν πέρασαν όλα τα σίγουρα. Μα, αν περνούσαν, τότε δεν θα είχε γιγαντωθεί η βιομηχανία του στοιχήματος. 
Ανοίγεις την τηλαόραση και τρως στη μάπα διαφημίσεις από τις τις στοιχηματικές εταιρείες. Είπαμε. Βάλτε να πάνε, να κονομήσετε. 
 Ομαδίτσα η Ισπανία. Λέμε τι έιδαμε μέχρι σήμερα. Καθόλου απίθανο στο ποδόσφαιρο σήμερα να βλέπεις αυγά και στο άλλο παιχνίδι να τρίβεις τα μάτια σου με τα καλάθια. Ομάδα σήμερα να σέρνεται, αύριο να τρώει σίδερα. Στη φώτο, από το 1-1 και μετά την παράταση στο Ισπανία- Ελβετία, όπου πέρασαν οι ταυρομάχοι στα πέναλτυ. 
Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΛΥΠΗ...