ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ BREAKFAST Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΠΑΚΟΥ

 
Κανονικά αυτά τα ματσάκια έπρεπε να τα περνάνε στα ψιλά. Στις εφημερίδες για παράδειγμα να αναφέρονται σε μονόστηλο, και κάπου στις μέσα σελίδες. Επειδή, όμως, δεν υπάρχει μέτρο, γι΄ αυτό την αυριανή ''προπόνηση'' του Ολυμπιακού την αντιμετωπίζουν ως μια... κρίσιμη σύγκρουση. Δεν λείπει τόσο το μέτρο, όσο απουσιάζει η επαφή με την πραγματικότητα. Η μέρα με τη νύχτα είναι ο Ολυμπιακός με την Νέφσκι από το ηρωϊκό Μπακού.
Πλούσια ομάδα η Νέφτσι, τα λεφτά περισσεύουν από τα πατζάκια, όσο κυλάει αβέρτα πάγκα το πετρέλαιο, αλλά ποδοσφαιρικά δεν έχει μπει ακόμα στο χάρτη. Πολλά καρβέλια ψωμί θα χρειαστεί να φάει για να φτάσει στο επίπεδο του πρωταθλητή. Δεν τρομάζει ότι πέρασε με δυο νίκες 2-1, εντός και εκτός την Δυναμό Τυφλίδας (φώτο), για να έχει το δικαίωμα να κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό, στο ματσάκι που θα δείξει ζωντανά αύριο Τετάρτη το κανάλι του Μαρινάκη.
Της ίδιας κλάσης, δηλαδή εύκολο φαγώσιμο για Ολυμπιακό, είναι και ο επόμενος. Ο αντίπαλος που θα προκύψει στο ζευγάρι Μούρα Σλοβενίας- Λουντογκόρετς Βουλγαρίας. Ομαδίτσες του σωρού που ταλαιπωρούν και ταλαιπωρούνται τζάμπα και βερεσέ στις προκριματικές διαδικασίες της UEFA.  
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ