ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΟ... ΑΘΟΡΥΒΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

 
Ο Ολυμπιακός απέκτησε από τον Άρη δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές γεμάτους ταλέντο και το εξαιρετικά ενδιαφέρον ρεπορτάζ του SDNA.GR, συγκεκριμένο και με στοιχεία ρεπορτάζ, προκαλεί ερωτηματικά στα όρια της υποψίας. 
Οι Έλληνες και δη οι γηγενείς παίκτες, αυτοί που έχουν βγει από τις ακαδημίες μιας ομάδας διαφυλάσσονται ως κόρη οφθαλμού από κάθε σύλλογο. Όχι μόνο στην Ελλάδα, παντού. Είναι παίκτες που βγαίνουν από τα σπλάχνα μιας ομάδας, νιώθουν τον σύλλογο βαθιά στο πετσί τους και είναι αυτοί που μπορούν να γίνουν σημαίες, να αποτελέσουν μαγνήτη για όλα τα παιδιά των ακαδημιών. Ειδικά, για τον Άρη που τα τελευταία χρόνια δεν έχει βγάλει πολλούς αξιόλογους παίκτες από τους μικρούς του.
 

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάννης και ο Πέτρος Μπακούτσης (αμφότεροι γενηθέντες το 2001) ήταν από τις μεγάλες ελπίδες του Άρη, μάλιστα έκαναν αρκετές συμμετοχές στην πρώτη ομάδα στα πλέι-οφ της σεζόν 2019-20. Ο πρώτος είχε γράψει 540 αγωνιστικά λεπτά στην Super League (με ένα γκολ), ο δεύτερος 458 λεπτά και μάλιστα είχε ξεκινήσει και σε τρία παιχνίδια στην ενδεκάδα, με τον Μίχαελ Ένινγκ να τους εμπιστεύεται αρκετά και να μιλά με τα καλύτερα λόγια για αυτούς.

Δύο παίκτες που στο πρωτάθλημα της Κ-19 έδειχναν να είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο, αφού ο μεν Μπαγκαλιάνης που υπήρξε και αρχηγός της ομάδας νέων είχε 40 παιχνίδια με τέσσερα γκολ, ο δε Μπακούτσης (παρότι μέσος) 40 παιχνίδια και 15 γκολ!
Πέρσι, σε μία χρονιά συμβολαίου και για τους δύο, αμφότεροι εξαφανίστηκαν από την εξίσωση! Αγωνίστηκαν από ελάχιστα ως καθόλου, για κάποιους λόγους ο Άκης Μάντζιος δεν τους έβλεπε καν, παρότι ο Μπαγκαλιάννης αγωνίστηκε για λίγο με την Εθνική Ελπίδων στις 13 Οκτωβρίου του 2020 απέναντι στην Κροατία σε ματς για την προκριματική φάση του Euro 2021.
 
Όπως αποκαλύφθηκε στα πολύ ψιλά γράμματα των ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, τόσο ο Μπαγκαλιάνης, όσο και ο Μπακούτσης φαίνεται ότι καταλήγουν (υπό άκρα μυστικότητα) στον Ολυμπιακό, που ούτε διατυμπάνισε, ούτε διαφήμισε τις συμφωνίες με τους δύο 20χρονους παίκτες (παίζει να είναι οι πιο… αθόρυβες των τελευταίων ετών) , οι οποίοι πιθανότατα προορίζονται για...
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο SDNA.GR