Η ΑΕΚ ΓΛΥΤΩΣΕ ΜΕ ΗΤΤΑ ΜΟΝΟ 2-1

 

Μας ζαλίσανε τον έρωτα, ποιο κανάλι θα μεταδώσει τελικά τη ματσάρα της ΑΕΚ στην ηρωϊκή Βοσνία, στο ηρωϊκό Σαράγεβο συγκεκριμένα. Για να δούμε, τι; Για να μη χάσουμε, τι; Το ποδοσφαιρικό τίποτα της ελληνικής ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ εμφανίστηκε ανέτοιμη. Και λοιπόν; Έτοιμη, ανέτοιμη, υποχρεωμένη είναι να παίξει και να την δουν οπαδοί της και μη, κι όσοι άλλοι περίεργοι και μη έκαναν το λάθος να στηθούν στην τηλεόραση. Δεν υπάρχει το τώρα δεν είμαι έτοιμος - η ομάδα θα βγει στο γήπεδο οπωσδήποτε, διότι το προβλέπει το πρόγραμμα.

Ποιο πρόγραμμα; Του confrerence, αυτού του νέου κόλπου της ΟΥΕΦΑ που προκαλεί τη δυσφήμηση του παιχνιδιού. Που ορίζει ποιες ομάδες της Ευρώπης, που δεν έχουν καμιά τύχη να φτάσουν να προκριθούν στο champions league, να κοροϊδεύουν τον εαυτό τους και να ταλαιπωρούν τον κόσμο.

Μόνο… ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν το λες αυτό το χθεσινό της ΑΕΚ. Σε καμιά περίπτωση επαγγελματικό και καθόλου αναμενόμενο από την ελληνική ΠΑΕ. Ευτυχώς για την ΑΕΚ που η αντίπαλος (φώτο) έμεινε ικανοποιημένη με τη νίκη 2-1, επειδή την έκανε με ανατροπή. Μια άλλη ομάδα, μόνο μια ιδέα πιο σοβαρή, θα είχε πετύχει εύκολα διπλάσιο σκορ σε βάρος της ΑΕΚ.

Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ''ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ'' ΤΗΣ