ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΠΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΤΡΙΤΩΣΕ

 

Το πράμα έχει πολύ ενδιαφέρον. Τι θα κάνει αύριο Τετάρτη στο Μπακού ο Ολυμπιακός. Ομάδα champions league ο πρωταθλητής, έχει καλομάθει και με το παραπάνω τον κόσμο του και η υπόθεση πρόκριση με την ανύπαρκτη στην Ευρώπη Νέφτσι είναι σίγουρη μόνο στα… χαρτιά.

Πρώτα- πρώτα ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που περιμέναμε στο πρώτο ματσάκι στο με κόσμο για πρώτη φορά Καραϊσκάκη. Ύστερα αυτή η Νέφτσι από το Αζερμπαϊτζάν με αρκετούς ξένους παρουσίασε σύνολο που δεν το υποτιμάς σε καμιά περίπτωση. Και ήταν καλύτερη του Ολυμπιακού.

Τα καλοκαίρια του 2010 και 2016 ο Ολυμπιακός τη βρήκε από Ισραήλ μεριά. Δυο αποκλεισμοί από τις κατώτερες Μακαμπί Τελ Αβίβ και Χαποέλ Μπερ Σεβά. Από τότε, και επί Μαρινάκη πάντα, δεν τρίτωσε το κακό. Στη φώτο, κατεβασμένα κεφάλια οι παίκτες του Ολυμπιακού με τον αποκλεισμό από την Μπερ Σεβά.

Το 1-0 του Ολυμπιακού είναι μεν ρευστό, μα και αρκετό για την πρόκριση. Και θα γίνει ακόμα πιο… αρκετό αν σκοράρει αύριο στη ρεβάνς. Ο Μαρτίνς έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του, δεν είναι συντηρητικός προπονητής, αλλά είναι και ρεαλιστής, γι’ αυτό θα κατέβει με τριπλέτα στόπερ στο κέντρο της άμυνας. Φαβορί να περάσει ο Ολυμπιακός, αλλά στο στοίχημα μάλλον ποντάρεις τα λεφτά σου σ’ άλλο παιχνίδι.

Διαβαστε ακομα:

ΜΑΚΕΝΤΑ, Ο... ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ