ΓΙΑ ΑΕΚ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η... ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΒΕΛΕΖ

 
Τα κόζα λένε πώς απόψε στις εννέα η ΑΕΚ είναι το φαβορί. Όχι απλά το φαβορί, αλλά το σούπερ ντούπερ φαβορί. Μιλάνε οι στοιχηματατζήδες. Μόλις 1.25 -1.30 δίνουν στον άσσο, ενώ με το διπλό, με απόδοση γύρω στο 12.0  ο τζογαδόρος μαζεύει λεφτά από το τραπέζι. Τα μισά λεφτά του ''2'' είναι το ''Χ'' στο στοίχημα.
Αν η κουβέντα είναι ποδοσφαιρική, όχι τζογαδόρική, τότε το μείζον για την ΑΕΚ είναι τι θα μας δείξει στο γήπεδο. Προκριθεί ή αποκλειστεί. Ανατρέψει ή όχι την ήττα του πρώτου αγώνα με 2-1.
Ισχύει αυτό που ''έγραψε'' στο πρώτο ματς της ΑΕΚ στη Βοσνία. Ότι ήταν πολύ κάτω του αναμενόμενου. Αυτό έχει τη σημασία για την ΑΕΚ. Ότι η ομάδα είναι η... γνωστή της περασμένης σαιζόν. Αν, λοιπόν, μια... ίδια ΑΕΚ τα καταφέρει να αποκλείσει την Βελέζ, ποια η σημασία; Η πρόκριση στον επόμενο γύρο του... Conference League;  
Τι να την κάνει την πρόκριση η ΑΕΚ αν είναι μια από τα ίδια του περασμένου πρωταθλήματος; Η ρεβάνς είναι δουλειά της ΑΕΚ. Το τι λέει, το τι θέλει και τι ελπίζει η βοσνιακή ΠΑΕ, είναι δικό της πρόβλημα. Για την ΑΕΚ αντίπαλος είναι η... ΑΕΚ, όχι η Βελέζ. Αν, λοιπόν, η ''νέα'' (;) ΑΕΚ παίξει για πάρτη της, δηλαδή απλώσει δυνατότητες που ακόμα δεν έχουμε δει, τότε τα πράγματα από μόνα τους θα γίνουν απλά. Και εύκολα.  
Διαβαστε ακομα:

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, GAY, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ... , ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ