ΓΙΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΡΗ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

 
Ο τρίτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος Άρης και η τέταρτη ΑΕΚ αποκλείστηκαν στην Ευρώπη από την πρώτη κιόλας αναμέτρηση τους. Ένα μήνα περίπου πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα πήραν την κρυάδα σε εποχή καύσωνα. Και έδωσαν... υποσχέσεις και ελπίδες εν όψει της προσεχούς σαιζόν με τον αποκλεισμό τους από κατώτερες αντιπάλους, Μια καζακστανή, μια βοσνιακή.
 
Με το που τελειώνει η ρεβάνς της ΑΕΚ και του Άρεως άρχισε κιόλας να παίζει η γνωστή εδώ και 50 και 60 χρόνια κασέτα. Και η αλήθεια μακριά. Χωρίς φωνή. Να μην ακούγεται καν. Ποια είναι η αλήθεια; Το γιατί πράγματι αποκλείστηκαν οι δυο ομαδάρες μας, τις οποίες κακώς τις κατηγορούν. Και αδίκως τα βάζουν με τους παίκτες διότι, λέει, δεν σήκωσαν το ιστορικό βάρος της ομάδας τους.
Μια ερώτηση αρκεί να τα εξηγήσει όλα! Μια και μόνο μια ερώτηση για όποιον έχει τα άντερα να την απαντήσει. Ο Άρης μπορούσε περισσότερα; Η ΑΕΚ που επίσης κρίνεται κατώτερη των προσδοκιών, μπορούσε να παίξει καλύτερα; Η απάντηση είναι φέρνει μελαγχολία, αλλά και αλήθεια. Αυτή είναι η ΑΕΚ σήμερα, αυτός είναι ο Άρης. Αυτοί που είδαμε στα διπλά ματς με Βελέζ και Αστάνα. Έπαιξαν όσα μπορούσαν. Δεν μπορούσαν καλύτερα.
Στην Ευρώπη τους έμεινε το μαύρο, χάσανε το κίτρινο χρώμα τους. Τώρα θα παλαίψουν εντός συνόρων (φώτο από προηγούμενο παιχνίδι τους).
Όσο για τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, πονάει η αλήθεια. Γι' αυτό δεν λέγεται. Κατανοητό να μην λένε στους οπαδούς την αλήθεια. Ότι η ομαδάρα τους είναι μέχρι εκεί.
Διαβαστε ακομα:

ΜΠΟΥΚΑΡΕ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ