Ο ΠΑΟΚ ΣΤΡΙΜΩΧΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ

 

Χάρηκα την άγνωστη μου ιρλανδική Μποέμιαν. Τον ΠΑΟΚ περίμενα να δω, αλλά οι παίκτες της ελληνικής ΠΑΕ δεν βλεπόντουσαν. Μόνο ο Λουτσέσκου, ντυμένος στην τρίχα, αλλά η κάμερα τον σνόμπαρε, πλάνα από την πλάτη του μας έδιναν. Κι όμως ο Ρουμάνος στον πάγκο και στις βόλτες του στο γήπεδο έμοιαζε μανεκέν σκέτο. Ο κομψοντυμένος.

Τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ στο ματσάκι με την Μποέμιαν ήταν τελείως αδιάφορο. Επειδή είχε στην τσέπη την πρόκριση με αντίπαλο χαμηλού αιθερικού. Αυτό που ενδιέφερε ήταν κατά πόσο ο ''νέος'' ΠΑΟΚ, με την ''επιστροφή'' Λουτσέσκου θα πετύχει και την επιστροφή του Ιβάν, ο οποίος σα να έχει εξαφανιστεί από τα περίχωρα.

Τι περιμένεις να δεις από τον ΠΑΟΚ; Αν θα είναι καλύτερος απ’ ό,τι με Γκαρσία. Αν θα κοντράρει τον φουκαρά Ολυμπιακό, για να μην το ξαναπάρει χωρίς αντίπαλο. Και τι είδαμε χθες; Μια μαυρίλα του ΠΑΟΚ. Που δεν σώζει τη χρονιά αν περιμένει το σωσίβιο από τον… μοναχικό καβαλάρη Νέλσωνα Ολιβέιρα (φώτο).

Αυτό είναι κατάντια, να μην παίζει μπάλα ο ΠΑΟΚ, να αφήνει μονάχο του μπροστά τον Νέλσωνα για να καθαρίσει. Οι πιτσιρικάδες της Μποέμιαν, με διψήφιο ποσό στο συμβόλαιο τους, κατέβαιναν στα καρέ του Πασχαλάκη τέσσερις και πέντε μαζί. Τυχερός ο ΠΑΟΚ που δεν έφαγε άλλα δυο τεμάχια.

Βεβαίως χάρηκα την ιρλανδική ομαδίτσα. Καυλωμένη, υγιής και με ποδόσφαιρο ορθολογικό απέναντι στον κουρασμένο, γερασμένο και νοσηρό ΠΑΟΚ.
Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΜΑΡΑ