ΣΤΟΝ ΜΕΣΙ ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!

 
Μια κουβέντα είναι αυτή, πως ο Μέσι πήγε στην Παρί. Πήγε στην ομάδα που στο ρόστερ της υπάρχουν πανάκριβοι ποδοσφαιριστές. Αστέρια που με κλειστά τα μάτια έχουν θέση στην ενδεκάδα οπιασδήποτε ομάδας. Να μιλήσουμε με ονόματα;
Στο παριζιάνικο κλαμπ παίζει και ο Βραζιλιάνος Νεύμάρ, άλλοτε συμπαίκτης του Μέσι στην Μπαρτσελώνα (φώτο). Ο Εμπαμπέ, που λόγω ηλικίας θεωρείται ο αυριανός κορυφαίος των γηπέδων. Ο μέχρι χθες αρχηγός της Ρεάλ Σέρχιο Ράμος. Ο μέχρι χθες προερχόμενος από της Μίλαν κορυφαίος τερματοφύλακας στο Ευρώ Τζίανλουίτζι Ντοναρούμα. Ο μεχρι χθες εκ των αρχηγών της Λίβερπουλ Βάιναλμπουμ.
Το πρόβλημα! Να έχει τόσους πολυφωτογραφημένους άσσους μια ομάδα. Και μέσα σ' όλους τον Μέσι. Αυτόν που κανένας συμπαίκτης του δεν είναι σε θέση να τον αμφισβητήσει. Υπ' όψιν ότι ο Μέσι είναι πουτάνας γιος. Λέμε, τώρα. Κωλοπαιδαράς του κερατά. Λέμε, τώρα. Αν δεν ήταν το τσογλάνι που δεν καταλαβαίνει θεό, όσο ταλέντο να κουβαλάει δεν θα γινόταν ο κορυφαίος.
Επί του θέματος, του ακαδημαϊκού που συζητλάμε. Με Μέσι, μπροστά στον οποίο θα κάυονται προσοχή, πως το συμβιβαστούν οι Νεύμάρηδες, Εμπαμπέ και σία; Καλοί οι παικταράδες στο ίδιο μαγαζί, όμως άν λειτουργεί η ιεραρχία. 
Διαβαστε ακομα:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ BOMBER ΠΡΙΝ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ