ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ... ΡΟΛΛΑ

 
Προς το πρόν οι ποδοσφαιριστές την έχουν αράξει, διότι κανένας δεν γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ποιο είναι το κακό, στην αργοπορία της έναρξης του πρωταθλήματος; Όχι,βέβαια, διότι οι ΠΑΕ δεν συμφωνούν. Αυτό τρώγεται. Το αίσχος είναι ότι σκόπιμα καθυστερούν να... συμφωνήσουν. 
Αναρωτιέται ο αφελής, που δεν ε'ίναι αφελής, απλά δεν πάει το μυαλό του στο απίθανο. Στο τερατώδες. Οι ίδιες οι ΠΑΕ να θέλουν να κρατάνε κλειστά τα μαγαζιά του. Να έχουν κατεβασμένα τα ρολά, Αυτό συμβαίνει. Καμιά κυβέρνηση δεν απαγορεύει το γήπεδο, στο όνομα της προστσίας του κόσμου από τον κορονοϊό και τη μετάλλαξη του.
Παραμύθια ότι η καθυστέρηση, η αναβολή στην αναβολή του πρωταθλήματος οφείλεται στο ότι κάποιες ΠΑΕ είναι ακόμα χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο. Οι πονηροί, οι ραδιούργοι τα έχουν έτσι καμωμένα για να καθυστερεί κι αυτό το κόλπο. Σκόπιμα.
Μη λέμε πολλά. Αποδεικνύεται ότι το πρωτάθλημα, δηλαδή οι ισχυρές ΠΑΕ, δεν βρίσκονται στα χέρια επαγγελματιών. Δεν τους ενδιαφέρει η επιχειρημτικότητα, μ' άλλα λόγια η υγεία του ποδοσφαίρου. Μόνο το προσωπικό τους συμφέρον, το οποίο είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα και να μην τους κράζει η κερκίδα.   
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ Ο... ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ