ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

 
Τελικά, θα γίνει η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό; Σηκώνει κλωτσές είναι αυτό που γράφουν. Και το διαβάζεις κάθε μέρα. Αν ο παίκτης θα επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του. Αυτό, όμως, που ξεπερνάει, που αξίζει και κλωτσες και σφαλιάρες και μπουνίές είναι το άλλο: Αν ο Μανωλάς πιάσει το λιμάνι της καρδιάς του.
Ουδείς στα χρονικά από τους αμέτρητους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στον Ολυμπιακό, από Ελλάδα και εξωτερικό, έκανε τη μεταγραφή γιατί ο Πειραιάς έχει λιμάνι. Γιατί ανοίγει η ψυχούλα του στη θάλασσα. Τη βρώμικη, την απαίσια θάλασσα τη λιμανίστική και καραβίσια.
Ο Μανωλάς είναι 30 χρονών κι έχει κάνει μέχρι σήμερα τέσσερις μεταγραφές. Μεγάλωσε τον τραπεζικό λογαριασμό του τέσσερις φορές, Από τον Θρασύμβουλο Φυλής στην ΑΕΚ, όπου έπαιξε τρία χρόνια. Άλλα δυο στον Ολυμπιακό και μια πενταετία στη Ρόμα. Το θέμα της μετακίνησης του στον Ολυμπιακό είναι καθαρά οικονομικό. Για κλωτσές είναι αν το παρουσιάζουν... συναισθηματικά. Ούτε λίγο πολύ λες και ο επαγγελμάτίας πιάστηκε... αθώος πριν δυο χρόνια όταν υπέγραψε στη Νάπολι.
Ρε, τον φουκαρά, τον Μανωλά! Τον βρήκαν μικρό, επαρχιώτη από Νάξο και τον... σκλάβωσαν. Και τον έχουν αλυσοδεμένο, δεν τον αφήνουν να έρθει να μυρίσει το αρωματικό νερό του λιμανιού της αγάπης του. Άδικο! Το παιδί έχει νοσταλγήσει τον Πειραιά και ο παλιάνθρωπος μεγαλομέτοχος της Νάπολι δεν του δίνει την ελευθερία του.
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ