ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

 
Ο Ολυμπιακός στους ομίλους του γιουρόπα. Ο δρόμος είναι ανοικτός για κάτι που δεν έχει ξαναπετύχει στο παρελθόν. Τα βάζουμε κάτω και λέμε.
Αποκλείστηκε ο πρωταυθλητής από το champions league, από τους ομίλους της μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά τι μπορούσε να κάνει αν προκρινόταν; Τίποτα περισσότερο, όσο ρέντα να είχε, από ό,τι στις προηγούμενες συμμετοχές του. Κακά τα ψέματα. Δεν έφτασε ακόμα ο Ολυμπιακός στο επίπεδο εκείνο που του επιτρέπει να έχει ελπίδες διάκρισης στη Νο 1 διοργάνωση.
Το ρόστερ του Ολυμπιακού, που είναι και ενισχυμένο, δεν τον εμποδίζει να τα δώσει όλα στο γιουρόπα. Μια διοργάνωση πολύ πιο κοντά στα κυβικά του. Και να μην έχει δικαιολογίες αν στραβοπατήσει στο πρωτάθλημα. Μ' άλλα λόγια το πρωτάθλημα δεν είναι λόγος να συνεχίσει... συντηρητικά στην Ευρώπη.
Το χθεσινο 2-2 είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα που φτιάχνει τον γόρδιο δεσμό του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Ποια Ελλάδα; Για πλάκα πέρασε με 5-2 την Σλόβαν και τσέκαρε τι χρειάζεται να βελτιώσει για τα περαιτέρω. Για τη συνέχεια, στους ομίλους του γιουρόπα.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΡΩΤΑΛΗΜΑ ΤΗΣ... ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑΣ