ΚΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ...

 
Μου είναι συμπαθής ο Ουάρντα. Το ποδοσφαιρικό του ύφος, η σχολή στο προσωπικό του στυλ, παραπέμπει στην αλάνα. Στη μπάλα που έπαιζαν ποδοσφαιριστές από την κοιλιά της μάνας τους. Μ' άλλα λόγια ο Αμρ Ουάρντα είναι του φυσικού ποδοσφαίρου, όχι της προπόνησης. Όχι όπως τον θέλει σήμερα το παιχνίδι, να είναι δυνατός, και γρήγορος. Η τεχνική, η φινέτσα πάει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.
Ο 28χρονος μπαλαδώρος Ουάρντα υπέγραψε στην Ανόρθωση. Από την Ελλάδα στην Κύπρο. Άλλαξε πάλι φανέλα. Κάθε σαιζόν και σ' άλλη ΠΑΕ. Γιατί; Κάτι τρέχει. Κάτι φταίει. Και τι διάολο να 'ναι αυτό; Να μη ριζώνει ο παικταράς σε μια ομάδα.
Τον πήρε ο ΠΑΟΚ το 2015, αλλά δεν έπαιζε με τον ΠΑΟΚ. Δανεικός δυο πρωταθλήματα στιον Ατρόμητο. Άλλο ένα στη Λάρισα. Κι άλλο ένα στο Βόλο. Κι όταν ''επέστρεψε'' στον ΠΑΟΚ, αυτοί εκεί στην Τούμπα το μετάνοιωσαν. Και έβαλαν μπελά στο κεφάλι τους. Τι να τον κάνουν τον Αιγύπτιο ροκά. Στην φώτο με τον συμπατριώτη του Σαλάχ και τη φανέλα της εθνικής Αιγύπτου.
Άδικο. Ποιος, όμως, αδικεί τον παίκτη, ο ίδιος ή το περιβάλλον στο οποίο είναι υποχρεωμένος να... προσαρμοστεί ο ταλαντούχος Ουάρντα. Δεν του λείπει τίποτα ποδοσφαιρικά. Του περισσεύει μάλλον ''κάτι'' που τον εμποδίζει να εξελίξει ομαλά την καριέρα του. Μετά την Ανόρθωση σε ποια ομάδα θα καταλήξει;
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΠΑΤΗ ΜΕΤΙΣ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ