ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ...

 
Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Στο Κόσοβο να πας που είναι κράτος 13 χρόνια μόνο, δεν θα βρείς αυτά που τρως στη μάπα, εδώ στην Ελλάδα. Ο Ζαγοράκης είναι πρόεδρος στην ΕΠΟ, και η προεδροποίηση του έγινε με τις ευλογίες όλων προκειμένου το μαγαζί να μπει σε νέα εποχή. Αυτό που διέπραξε ο Ζαγοράκης δεν θα το τολμούσε ούτε ο συνάδελφος του στην πιο καθυστερημένη φυλή της Αφρικής. 
 
Μιλάμε σοβαρά. Μιλάμε συγκεκριμένα. Αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί από την ΠΑΕ Άρης διότι διέπραξε κομπίνα, και ο Ζαγοράκης έσκασε μύτη να δηλώσει... συμπαράσταση στην ΠΑΕ Άρης. Αλήθεια, τι σόι συμπαράσταση είναι σε θέση να προσφέρει; 
 
Αδική η απόφαση σε βάρος του Άρεως, είπε ο Ζαγοράκης, ο οποίος δηλώνει... ξεκάθαρος, ότι δεν... κρύβεται και έχει εμπιστοσύνη στις δικαστικες αποφάσεις. Πλακα κάνει ο πρόεδροε της ΕΠΟ; Σε καμιά περίπτωση.
 
Η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της λέει ο Ζαγοράκης, αλλά ο ίδιος ως πρόεδρος της ΕΠΟ, δεν την... αποδέχεται την απόφαση των μείον έξι βαθμών. Τι σημαίνει η ''απολόγια'' του παοκτση Ζαγοράκη στα αρειανά. Είπαμε. Είμαστε καφενείο. Μόνο σε καφενείο, για να μη πούμε σε τίποτα κωλάδικο, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ενεργεί παλαιοκομματικά εποχής προπολεμικής ρουσφετολογίας. 
 
Ποιος Ζαγορλακης. Δεν κρίνουμε κανέναν Ζαγοράκη. Το ποιοι είμαστε κρίνουμε. Αν είμασταν άλλοι, ο κάθε Ζαγοράκης  δεν θα χρειαζόταν καν να... στηρίξει τη δικαστική απόφαση. Να πουλήσει παραμύθι στους οπαδούς τους Άρεως για ό,τι ελέγχεται η ανώνυμη εταιρεία του μεγαλομετόχου.
Διαβαστε ακομα:

Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ... ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ