Ο ΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟ CAS ΒΑΖΕΙ... ΓΚΑΖΙ ΣΤΑ ΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ

 
Δεν είχε καμιά δουλειά ο Γεραπετρίτης να δεχθεί τον μεγαλομέτοχο της ανώνυμης εταιρείας Άρης, για την υπόθεση της τιμωρίας με μείον έξι βαθμούς. Και ο Καρυπίδης (φώτο) σε λάθος άνθρωπο απευθύνθηκε. Κεσκεσέ Γεραπετρίτης; Κάποτε, ένα φεγγάρι ήταν στα μέσα και στα έξω στου Μαξίμου. Εδώ και επτά μήνες ο 55χρονος κύριος καθηγητής είναι υπό σοβαρή δυσμένεια του Μητσοτάκη. Για συγκεκριμένους λόγους.
Μη ξεφύγουμε του θέματος, επειδή ο Γεραπετρίτης την είδε πολύ προσωπικά στο πόστο που του ανέθεσε ο πρωθυπουργός. Στο παράπονο, λοιπόν, η ΠΑΕ Άρης για την καμπάνα, διότι κρίθηκε ένοχος πλαστογραφίας. Και θα πάει στο CAS; Επικίνδυνο! Αυτοκτονικό.
Αφήνουμε το ανέκδοτο του Γεραπετρίτη που μίλησε για... αναψηλάφιση της υπόθεσης. Τι γίνεται στην περίπτωση του Άρεως, αν καταφύγει στο CAS; Θα βγει μια τριανδρία, τρεις τύποι για να δουν αν έχουν δικαίωμα να επιληφθούν. Επειδή πιθανόν η τριπλέτα να εκτιμήσει πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν αφορά το διεθνές δικαστήριο, δηλαδή η ποινή έπεσε με βάση το ισχύον νομικό καθεστώς μιας χώρας. 
Αν η ΠΑΕ Άρης θέλει να βρει το δίκαιο της, δεν αποκλείεται ναι βρει τον... υποβιβασμό. Αυτή είναι η τιμωρία στο CAS, σε περίπτωση που κριθεί ένοχη για πλαστογραφία η ΠΑΕ.

Διαβαστε ακομα:

Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ... ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ