ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ

 

Η μέρα ξεκινάει σήμερα… Άστο, δεν μας ενδιαφέρει με τι ξεκινάει η μέρα, αυτό που έχει σημασία είναι ότι τελειώνει με champions league. Απόψε ξεκινάνε τα παιχνίδια των ομίλων. Είσαι του ποδοσφαίρου, θα κάτσεις να δεις τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές που ρίχνονται στη μάχη της διάκρισης. Αυτό είναι το μέγα κίνητρο. Η διάκριση, ό,τι πιο υγιές.

Κέρδίζω και κονομάω. Κερδίζω και έχω υψηλώτερες απαιτήσεις.

Λέμε champions league και εννοούμε βέβαια τον ανθό. Την κρεμ ντα λα κρεμ. Τα σαπάκια δεν τα αποφεύγεις. Όσο και να κουμαντάρεις το έργο όλο και θα τρουπώσουν τα τσιμπούρια και θα κατεβάσουν το επίπεδο ανταγωνισμού.

Για παράδειγμα. Ομάδα από την πιο φτωχή χώρα της Ευρώπης, της Μολδαβίας, πέρασε στους ομίλους. Κάποια Σερίφ, με δυο Έλληνες. Δεν γίνονται αυτά. Να, που γίνονται. Τρίτος τερματοφύλακας στην ΑΕΚ ήταν ο 28χρονος Θεσαλονικιός Γιώργος Αθανασιάδης (φώτο) που οι κιτρινόμαυροι των Αθηνών τον παραχώρησαν δανεικό στους κιτρινόμαυρους της Μολδαβίας. Τον περασμένο Ιούνιο.
Στην Σερίφ παίζει και ο Κολοβός που δεν έκανε στον Παναθηναϊκό και τον ξεφόρτωσε στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας. Συμβαίνει. Ο μεν Παναθηναϊκός δεν βλέπει Ευρώπη ούτε με κυάλια, η δε ΑΕΚ αποκλείστηκε από ένα τσίρκο στο... conference. Και οι Αθανασιάδης, Κολοβός κουνάνε την ουρά τους με το σεντόνι..
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΗΤΤΗΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ…