ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΑ

 

Κοροϊδία είναι το αποψινό… ευρωπαϊκό ματσάκι του ΠΑΟΚ. Κι όμως είναι ευρωπαϊκό, μάλιστα σε επίπεδο ομίλων. Έστω στην καινούργια διοργάνωση, το κόνφερενς, στην κάτω από τις άλλες δυο της ΟΥΕΦΑ. Μη λέμε πολλά. Αντίπαλος της ελληνικής ΠΑΕ είναι μια ομαδούλα ερασιτεχνική. Με ποδοσφαιριστές ψαροντουφεκάδες και τελωνειακούς υπαλλήλους, δασοφύλακες και πυροσβέστες. Τέλος πάντων κάποιους που δεν έχουν κύριο επάγγελμα τη μπάλα.

Δεν είναι δυνατόν, άλλωστε, στο Γιβραλτάρ- ένας βράχος όλος κι όλος -των 30.000 κατοίκων να ζήσει κάποιος από το ποδόσφαιρο. Είναι τόσο μεγάλο το Γιβραλτάρ όσο τρεις φορές οι… Αντίπαξοι. Και τρεις φορές πιο μικρό από τους… Παξούς.

Κερδίζει ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του παιχνίδι την Λίνκολν, εκτός, στις 8 παρά τέταρτο. Θα ξεχάσει το σοκ της ήττας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον ΠΑΣ Γιάννινα; Όχι, βέβαια. Διότι δεν ήταν μόνο η ήττα, ήταν και το άλλο το πολύ σοβαρό. Η ομάδα την περασμένη Κυριακή δεν έπαιξε μπάλα. Ήταν ένας ΠΑΟΚ που δεν βλεπόταν.

Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, στο επιτελείο της ΠΑΕ, προπονητικό και διοικητικό, έχουν αντιληφθεί το αγωνιστικό πρόβλημα. Το γιατί η ομάδα δεν περπατάει.

Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙ ΑΠΟΨΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ