ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ

 

Οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ τα έχουν βάλει με τον Μαρινάκη. Δεν έχουν δίκαιο, όμως. Η ομάδα είναι στον πάτο της βαθμολογίας μ’ έναν μόλις βαθμό. Στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας έκανε μόνο μια ισοπαλία σε επτά αγώνες. Έξι ήττες σε επτά αγώνες. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Μαρινάκης, όταν αγόρασε το πακέτο μετοχών, το 2017, είχε υποσχεθεί επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

''Σήκω φύγε, Μαρινάκη''. Αυτά λένε οι οπαδοί της ομάδας στην περιοχή που βρίσκεται το δάσος που έδρασε ο Ρομπέν των Δασών. Έναν τέτοιο επαναστάτη θέλανε οι οπαδοί της Νότιγχαμ, όχι κάποιον μεγαλομέτοχο ιδιοκτήτη άλλης ομάδος, του Ολυμπιακού.

Τέλος πάντων, το πράμα έχει ξεφύγει. Οι αντιδράσεις σε βάρος του Μαρινάκη κλιμακώνονται και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την επόμενη μέρα. Τι θα γίνει αύριο. Αν ο Μαρινάκης, ο εκατό τα εκατό αποτυχημένος μέχρι σήμερα, θα πουλήσει την ομάδα, όπως του ζητάνε οι οπαδοί. Ή θα ανακοινώσει νέο πλάνο ανασυγκρότησης της Φόρεστ.

Απέτυχε στην Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μαρινάκης, αλλά ο άνθρωπος δεν μπορεί να τα προλάβει όλα. Σ’ αυτή τη φάση πολεμάει να ανεβάσει το μέγκα. Ενδιαφέρεται για το πώς θα πάνε καλύτερα η Μενεγάκη και η Μελέτη. Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα της Νότιγχαμ. Μόλις πιάσει κορυφή το κανάλι στην Ελλάδα, όπως τα κατάφερε στο ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό, έτσι θα κάνει πρωταθλήτρια στην Αγγλία και την Νότιγχαμ. Στην πρώτη κατηγορία. Πρώτη η Νότιγχαμ, μετά η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτυ, η Τότεναμ και η Άρσεναλ.

Να έχουν υπομονή οι οργανωμένοι και μη της Νότιγχαμ.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ