Η ΑΕΚ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΟΦΗ

 

Το παιχνίδι τελείωσε 3-3, αλλά σημασία δεν έχει τόσο το τελικό αποτέλεσμα, αλλά πως έγινε η ισοπαλία με τα έξι γκολ. Για παράδειγμα, μια εκδοχή είναι να σκοράρει η μια ομάδα και να ανταποδίδει η άλλη. Και ποια από τις δυο προηγείται στο σκορ, στο 1-0, στο 2-1, στο 3-2. Μια άλλη κατάσταση είναι να προηγηθεί η μια ομάδα 3-0 και να ισοφαρίσει η άλλη.

Κι αν συμβεί αυτό, το 3-0 να τελειώσει 3-3, μάλιστα τα τρία της ομάδας που ισοφαρίζει να μπουν σε λίγα λεπτά; Αναρωτιέμαι, αν το 3-0 γίνει 3-3, τι λέμε, μπράβο και ζήτω σε εκείνη την ομάδα που ισοφάρισε; Που δεν το έβαλε κάτω και πήρε το ''Χ''. Ή λέμε το άλλο, ότι τα 'θελε και τα 'παθε εκείνη που ισοφαρίστηκε.

Ο διαιτητής μας αδίκησε, λένε από την ΑΕΚ. Μας έσφαξε. Κακώς στο 0-1 έδειξε κόκκινη (φώτο) σε παίκτη μας και μείναμε με δέκα. Να, όμως, που το κοράκι με άδικη απόφαση βοήθησε την ΑΕΚ. Η οποία με δέκα παίκτες έκανε 0-3 το 0-1. Κανείς δεν είναι σίγουρος ότι η ΑΕΚ και με τους ένδεκα θα έβαζε δυο ακόμα τεμάχια.

Η μπάλα μετά το 3-0 της ΑΕΚ στο Ηράκλειο φεύγει από τα πόδια της. Περνάει μόνο στα πόδια του ΟΦΗ. Ένα πράμα που δεν βλέπεται. Ένας μονόλογος των γηπεδούχων που δεν είναι δικός τους. Της ΑΕΚ είναι διότι αυτή τα έβγαλε όλα, έμεινε ξεβράκωτη, τσίτσιδη εντελώς, και περίμενε τον εραστή στην περιοχή της. Τόσο εύκολη γκόμενα, το πράμα μοιάζει με πορνό. Σκάνδαλο. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατιούνται.

Τι άλλο να περιμένει κανείς σε τέτοιο σκηνικό; Η μεν ΑΕΚ έχει οπισθοχωρήσει, χωρίς καν να ταμπουρωθεί, με την πόρτα του μπουντουάρ ανοιχτή, ο δε ΟΦΗ και να μη ψάχνει το γκολ, θα βρει στο δρόμο την ευκαιρία.

Πορνογραφία. Η ΑΕΚ τα κατάφερε να δεχθεί το πρώτο και ήθελε και δεύτερο. Και η άτακτη δεν καθόταν φρόνιμα. Ήθελε και το τρίτο. Τρία σ’ ένα τέταρτο της ώρας.

Στο περασμένο πρωτάθλημα, η χειρώτερη ΑΕΚ της Ιστορίας είχε νικήσει 1-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Φέτος η ΑΕΚ της ελπίδας και των υψηλών απαιτήσεων, ανανεωμένη και ενισχυμένη, δεν διασώθηκε μόλις με το 3-3. Έχασε τα αυγά και τα πασχάλια της.

Διαβαστε ακομα:

ΕΛΛΑΣ, ΓΑΛΛΙΑ, … ΣΥΝΟΥΣΙΑ!