ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

 

Πρωτάθλημα και σήμερα Τετάρτη. Δεν γίνεται διαφορετικά.  Το έργο ξεκίνησε με τρεις εβδομάδες καθυστέρηση και ο χρόνος δεν φτάνει να χωρέσει όλες τις αγωνιστικές και τα play- off,  τα play-out, τα παιχνίδια κυπέλλου, υπολόγισε και την Ευρώπη, τους αγώνες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στους ομίλους.

Το ματς της αγωνιστικής, τρίτης στη σειρά, δεν γίνεται απόψε. Αύριο Πέμπτη στις 6.15 είναι προγραμματισμένο. Στο γήπεδο Ιωνικού. Η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΣ, τον θριαμβευτή του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα.

Τι μας λες τώρα! Λέω ότι ναι μεν Ιωνικός και ΠΑΣ δεν είναι ομάδες πρωτοσέλιδες, με οπαδικό κοινό πανελλήνιο, όμως προβλέπω να γίνει σφαγή. Western football. Και οι δυο ομάδες είναι στην τσίτα, αφού έβγαλαν με επιτυχία δυο ματσάρες τψηλού αιθερικού. Ο ΠΑΣ με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. Ο Ιωνικός τα πήγε πολύ καλά με ΑΕΚ και Άρη τον οποίο νίκησε.

Και οι δυο θα παίξουν για τη νίκη. Και οι δυο ποντάρουν στο συγκεκριμένο ματς. Στα πλάνα τους δεν το ‘χουν ξεγραμμένο. Σε καμιά περίπτωση. Είναι σε κατάσταση συναγερμού και δεν τους ταιριάζει το σκάρτο ποδόσφαιρο, θα κυνηγήσουν το τρίποντο.

Διαβαστε ακομα:

ΑΕΚ – ΟΦΗ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ 3-3