ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ

 

Η ομαδίτσα ιδρύθηκε το 2015, το 2019 ανέβηκε στο μεγάλο πρωτάθλημα και στην τρίτη σαιζόν είναι ήδη στην κορυφή της βαθμολογίας. Μονάχη της. Τρία παιχνίδια ο Βόλος, τρεις νίκες. Και οκτώ γκολ στους αντιπάλους, τα περισσότερα από κάθε άλλη.

Που το πάει ο Βόλος; Πουθενά. Όταν η ομάδα λέγεται Βόλος και καλύτερη να ‘ναι σ’ όλη την πορεία του πρωταθλήματος, τίτλο δεν παίρνει. Γιατί; Είπαμε. Επειδή δεν λέγεται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό.

Προσωπική επιτυχία του Αχιλλέως Μπέου η ομαδίτσα. Με χαμηλό μπάτζετ μαζεύει βαθμούς και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Και μόνο έκπληξη δεν είναι η άνετη παρουσία της στο πρωτάθλημα. Στο περασμένο πρωτάθλημα κατέλαβε και στο πολύ χαλαρό την έβδομη θέση.

Τυχερός ο Παναθηναϊκός! Αύριο Κυριακή στις τέσσερις Παναθηναϊκάρα με την ομαδίτσα του Βόλου. Έτσι πάει. Ανώτερος ο Βόλος, στρωμένη ομάδα, αλλά ο άλλος έχει το... όνομα. Ποιος Βόλος. Κερδίζει τον Παναθηναϊκό; Θα πουν έχασε ο Παναθηναϊκός. Χάνει ο Βόλος; Θα πουν κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Έρχεται ''Χ'' το παιχνίδι; Όλοι θα πουν ότι ο Παναθηναϊκός παραχώρησε ισοπαλία. Κανείς δεν θα πει ότι ο Βόλος απέσπασε βαθμό.

Γιατί είναι τυχερός ο Παναθηναϊκός; Γιατί αν κερδίσει θα έχει την ευκαιρία να πει ότι πήρε μεγάλη και σπουδαία νίκη από τον πρωτοπόρο και αήττητο Βόλο και ξαναμπαίνει δυνατός στη μάχη του πρωταθλήματος. Ο Βόλος; Σε παρακαλώ, ποιος ασχολείται με την ομαδίτσα. Ούτε οι Βολιώτες.

Διαβαστε ακομα:

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ