ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

 

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Και όμως γίνονται. Όλα γίνονται. Αρκεί η μικρή, ακόμα και η ασήμαντη ομάδα χτυπήσει, πιο σωστά εκμεταλλευτεί τα αδύνατα σημεία του ισχυρού αντιπάλου.

Όλοι, οι πάντες, όχι μόνο στη μπάλα κυκλοφορούν με κάποιο, με κάποια τρωτά σημεία, κάποια φανερά, κάποια κρυφά. Είναι και αν ο μικρός τα εκμεταλλευτεί. Χρειάζεται ψυχή, κι αυτό που λέγεται πίστη. Να παίξουμε χωρίς να υπολογίζουμε μη συντριβούμε. Να αγωνισθούμε να δείξουμε ποιοι είμαστε, πρώτα στον εαυτό μας.

Κανείς δεν φτάνει στην υπέρβαση μόνο διότι σκέπτεται να κλέψει, να αρπάξει. Πρώτα αγωνίζεται για πάρτη του. Και χαίρεται τη δική του επιτυχία, όχι την αποτυχία του αλλουνού.

Τρεις είναι οι Έλληνες στο ρόστερ της Σερίφ Τυριπόλ, που κάποτε συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Σοβιετικής Ένωσης. Ο τρίτος της παρέας δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα. Είναι ο 28χρονος αμυντικός Στέφανος Ευαγγέλου, που έχει περάσει από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα.

Ήρωας στη Μαδρίτη ο τερματοφύλακας της Σερίφ Γιώργος Αθανασιάδης- από την ΑΕΚ. Στην ενδεκάδα και ο Δημήτρης Κολοβός, ως άχρηστος κι αυτός παραχωρήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Στη φώτο, οι ''πειρατές'' της Μολβαδίας στο γήπεδο της Ρεάλ.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ…