ΣΤΗΝ ΑΕΚ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ

 

Παρελθόν στην ΑΕΚ ο προπονητής της Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ό,τι θένε γράφουν. Έτσι τους είπαν, έτσι το γράφουνε. Μια ακόμα δημοσιογραφική αποτυχία. Αυτό αξίζει να πει κανείς όταν οοοοόλα τα μμε πληροφορήθηκαν το νέο σχετικά με το συναινετικό διαζύγιο ΑΕΚ και Σέρβου… μετά τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ. Δημοσιογραφική επιτυχία είναι να δημοσιευτεί το γεγονός πριν δημοσιοποιηθεί. Έστω να προβλεφθεί η συμφωνία των δυο πλευρών στη διακοπή της συνεργασίας τους.

Ποια είναι η αλήθεια; Δεν έφυγε από την ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς! Και πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό όταν ο Σέρβος ποτέ δεν ήλθε στην ΑΕΚ. Λέμε τι συμβαίνει, δεν παίζουμε με τις λέξεις. Ναι μεν ο Μιλόγεβιτς ξεκίνησε την προετοιμασία, και είχε την ευθύνη – αγωνιστικά - στη διαχείριση της ομάδας στο πρωτάθλημα και Ευρώπη, αλλά ούτε στιγμή έδωσε την εντύπωση ότι είναι παρών… Ήταν συνεχώς απών. Ταξίδευε, συγκεκριμένα, στον κόσμο του…

Σε διαπλανητική αφασία βρισκόταν ο προπονητής της ΑΕΚ. Πώς να κρατάει επαφή με την ομάδα όταν δεν πατούσε στη γη;… Ωραιοπαθής, νάρκισσος, πολύ καθαρός χαρακτήρας, άτομο της δουλειάς, όχι άσχετος, όμως αφηρημένος. Και δεν μπορούσε, μάλλον δεν επεδίωκε να παρουσιάσει κάτι ψεύτικο, κάτι που δεν ήταν, δηλαδή πως ήταν συγκεντρωμένος στις προπονητικές του υποχρεώσεις.

Διαβαστε ακομα:

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΑΓΕΛΑΣΤΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ