ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ

 

Μεγάλο παιχνίδι απόψε στις 9.45 η εθνική ομάδα. Μη μου πεις! Πόσο μεγάλο, δηλαδή, για να έχουμε καλό ρώτημα. Κερδίζει η Ελλαδάρα ομαδάρα την Σουηδία και την πιάνει στη βήτα θέση. Μπά! Αν κερδίσει η εθνικάρα ομαδάρα, κι αν καταφέρει στα επόμενα τρία ματς να κρατήσει τη βου θέση στον όμιλο. Χαράς το πράμα!

Να είμαστε σοβαροί. Επιτέλους. Αυτά τα αντιπαθή και πολυμεταχειρισμένα ''Φτιάχνουμε νέα ομάδα'', ''Κάνουμε καινούργιο ξεκίνημα'' κλπ κλπ τα έχουμε φάει στη μάπα. Ακριβώς. Στη μάπα κανονικά, μάλιστα κι αυτούς που τα έλεγαν χωρίς οι ίδιοι να τα πιστεύουν.

Αυτή η ομάδα- και δεν κατηγορούμε κανένα- δεν είναι για μεγάλα πράγματα. Έχει δώσει τις εξετάσεις της. Κι είναι σίγουρο ότι αν αποτύχει να προκριθεί στο μουντιάλ, το πιθανότερο, να ξαναπαίξουν την ίδια κασέτα. Με νέο προπονητή, με νέους παίκτες που δεν βρίσκουν στην Ελλάδα διότι οι ΠΑΕ την βγάζουν με ξένους στο πρωτάθλημα.

Σε πέντε αγώνες η Ελλάδα έχει 9 πόντους έναντι 12 της Σουηδίας. Προηγείται με έξι παιχνίδια η Ισπανία (13 πόντους), το ηρωικό Κόσοβο έχει μαζέψει 4 πόντους και μόνο ένα η Γεωργία χάρη στο ''Χ'' που πήρε εκτός από την Ελλάδάρα.
Στη φώτο από τη νίκη της εθνικής με 2-1 επί της Σουηδίας.
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ