Ο ΟΛΥΜΙΑΚΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΛΑΤΕΣ

 

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός είναι πίσω ένα βαθμό από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Δεν υπολογίζεται ο άλλος πρωτοπόρος, ο Βόλος. Κι άλλες τέσσερις νίκες να κάνει στα προσεχή πέντε ματς, δεν θα τον φοβηθεί κανένας. Έτσι είναι φτιαγμένα τα πράγματα στο ντόπιο πρωτάθλημα και μην πούμε κάτι περισσότερο, θα 'ναι πολυλογία.

Ο ΠΑΣ κέρδισε ΠΑΟΚ, κέρδισε και Παναθηναϊκό. Αν πάρει τρίποντο και από Ολυμπιακό απόψε, τότε συννεφιάζει στο Καραϊσκάκη. Γιατί είναι και το άλλο…

Μένει κι άλλο πίσω ο Ολυμπιακός αν δεν κερδίσει εκτός του ΠΑΣ. Και είναι μετά και το άλλο…Την προσεχή Πέμπτη έχει την Άιντραχτ στη Γερμανία και καπάκι τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Κι αμέσως μετά με Παναιτωλικό εκτός και την ρεβάνς με την Άιντραχτ.

Συγκεκριμένα: Το πρώτο με τη γερμανική ομάδα την προσεχή Πέμπτη, στις 21 Οκτωβρίου, με τον ΠΑΟΚ στις 24, στις 30 στο Αγρίνιο, στις 4 Νοεμβρίου πάλι με Άιντραχτ.

Βαρύ πρόγραμμα. Ολυμπιακός είναι, όμως. Και για να κυκλοφορεί ως Ολυμπιακός θα χρειαστεί να μην έχει απώλειες, διαφορετικά θα βλέπει πλάτες άλλων στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.
 
Στη φώτο από το ΠΑΣ- Ολυμπιακός 1-1 τον Οκτώβριο του 2020.
Διαβαστε ακομα:

Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΑΤΣ