Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΟΣ

 

ΠΑΟΚ- Βόλος, ματς κορυφής. Γιασάν του Βόλου, της ομάδας που έκανε τέσσερις νίκες στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Προβλέψεις δεν κάνουμε, γιατί δεν είμαστε σε θέση να πάρουμε πρέφα στη μπάλα τι μπορεί να γίνει στο γήπεδο. Όμως!...

Τι, όμως;… Δεν αγνοείται η πραγματικότητα, που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν θα πιαστεί στον ύπνο, όπως στην πρεμιέρα, που έχασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όταν, μάλιστα, ο Βόλος πρωτοπορεί στη βαθμολογία.

Επιμένω: Δεν κάνουμε προβλέψεις, και δεν χαριτολογούμε με τις λέξεις. Άτυχος ο Βόλος να αντιμετωπίζει τούτη τη στιγμή τον ΠΑΟΚ. Όπως ήταν άτυχος όταν έπαιξε στη Λεωφόρο κι έφαγε πέντε γκολ. Αυτά που λέμε περί ''πραγματικότητας''. Παναθηναϊκός είναι, προέρχεται από δυο κολλητές ήττες, θα την πληρώσει ο επόμενος αν δεν έχει βαρύ όνομα.

Καλή ομάδα ο Βόλος, αλλά μικρή φανέλα. ΠΑΟΚ είναι, αν δεν κερδίσουν τον Βόλο δηλώνουν ότι αποσύρονται από τώρα από τη διεκδίκηση του τίτλου. Απεναντίας με τη νίκη ο ΠΑΟΚ ξεχνάει κι άλλο το τούβλο που άρπαξε στο κεφάλι από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
 
Στη φώτο από το ΠΑΟΚ-Βόλος 3-1 τον περασμένο Ιανουάριο.
Διαβαστε ακομα:

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΧΑΝΕΙ ΤΟ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!