Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΘΑ... ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ;

 
Η μανία να βγάζουν συμπέρασμα μετά από κάθε παιχνίδι. Δεν είναι μανία, μια αρρώστια των δημοσιογράφων. Είναι μια συνειδητή επιλογή που διατηρούν με το το πιο καφρικό κομμάτι των οπαδών. Μ' αυτούς, άλλωστε, επικοινωνούν κατά σύστημα. Ο σωστός λόγος, ο ορθός, ο ποδοσφαιρικός δεν προσφέρεται όταν απευθύνεται κανείς στον πορωμένο χούλιγκαν.
 
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ένα τρίο επιτυχιών στο πρωτάθλημα. Δυο καθαρές νίκες στη Λεωφόρο με 5-1 και 4-1 επί του Βόλου και του Ιωνικού αντίστοιχα, Και ενδιάμεσα πήρε το ''Χ'' στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό. Η συγκομιδή των επτά βαθμών ήταν αρκετή να υποστηριχθεί πως άρχισε να φαίνεται η δουλειά του Γιοβάνοβιτς, ότι ο μάδα ανεβαίνει, ότι πάει για μεγάλα ψάρια μετά από πολλά χρόνια.
 
Τέλος πάντων ότι, επιτέλους, ο Παναθηναϊκός βρήκε το δρόμο του. Κι αν δεν κερδίσει απόψε Σάββατο στην Τρίπολη; Κανένα πρόβλημα! Δεν χάνει το δρόμο του. Το σπορ το κατέχουν τέσσερις γενιές ρεπόρτερ των λεγομένων ομάδων. Έκανε γκέλα με τον Αστέρα ο Παναθηναϊκός; Ήταν άτυχος! Τον αδίκησε το κοράκι. Φταίνε δυο ή και τρεις παίκτες που υστέρησαν. 
 
Κι αν ο Παναθηναϊκός πάρει το τρίποντο με κακή απόδοση, πάλι ουδέν πρόβλημα! Θα πουν ότι σημασία έχει η νίκη, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και... προχωράμε.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΟΚ ΕΚΑΝΕ 2-0, ΤΟ ΠΗΓΕ 2-1, ΟΧΙ ΚΑΙ 2-2