ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

 
Ξεκίνησε η νέα σαιζόν στο ΝΒΑ και μαζί το... ρεπορτάζ Γιάννη Αντετοκούνμπο. Έτσι θα πάει το πράμα. Σ' άλλη διάσταση, σα να είναι δική μας διοργάνωση το ΝΒΑ, δικό μας πρωτάθλημα. Θα παρακολουθούμε από κοντά και κάθε ματς τι κάνει ο παίδαρος, μετά την σούπερ επιτυχία του Έλληνα all star στο προηγούμενο αμερικάνικο πρωτάθλημα μπάσκετ.
O Greek Freak αναδείχθηκε MVP στα τελικά με τους Μιλγουώκι Μπακς, και κατέκτησαν τον τίτλο. Και ξεκίνησε μια άλλη αρχή για τον Αντετοκούνμπο, ήδη τον τέταρτο καλύτερα αμειβόμενο μπασκετμπωλίστα του ΝΒΑ. Έχει κι αυτό το στοιχείο τη σημασία μου, δεν είναι μια αμερικανιά ακόμα. Δεν σημαίνει διάκριση, μια κατάκτηση τίτλου, αλλά το να βρίσκεται ο παίκτης στην αφρόκρεμα των υψηλότερων αποδοχών, από τα έσοδα του συμβολαίου και των χορηγών, είναι από μόνο του επιτυχία.
Στο πρώτο παιχνίδι της περιόδου 2021-22 οι Μίλγουώκι, δηλαδή ο Αντετοκούνμπο κέρδισε σχεδόν εύκολα 127-104 και ο δικός μας πέτυχε 32 πόντους. Ο αδελφός του Θανάσης έβαλε 6 πόντους και δεν σκόραρε ο τρίτος Έλληνας, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, ο οποίος έπαιξε μόλις ένα λεπτό. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο (1992) είναι δυο χρόνια μεγαλύτερος από τον Γιάννη (1994) και ξεκίνησε κι αυτός από τον Φιλαθλητικό , σωματείο του Ζωγράφου.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ