ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

 
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι σχετικά με τον Ολυμπιακό, που πιθανόν να δυσαρεστεί του οπαδούς των άλλων ομάδων. Και να τους δυσαρεστεί δικαιολογημένα. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, είναι στη ζυγαριά μακριά απ' όλες τις άλλες ομάδες. Ποιος το λέει αυτό; Ο κανένας. Δηλαδή; Αδιάφορο αν το λέει κάποιος! Εδώ μιλάνε τα ντοκουμέντα. 
Τα τελευταία 25 χρόνια ο Ολυμπιακός έχει στο παντελόνι τα 21 πρωταθλήματα. Δυο πήρε ο Παναθηναϊκός και τα έχει... ξεχάσει πότε τα πήρε. Επόμενο. Ψάξε βρες πότε θα το ξανασηκώσει. Και από ένα πήρε η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Τι λέμε; Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός με τα 21 στα 25. Επικυρίαρχος.
Αυτό σημαίνει πως η σκέψη του γάβρου έχει ξεφύγει. Εγώ είμαι, σου λέει. Εγώ, μετά πάλι Εγώ, και μεταααααά όλοι οι άλλοι. 
Σήμερα, όμως, ο παλιός γάβρος, ο παραδοσιακός, αυτός που ήταν γάβρος πριν τον Μαρινάκη, και πριν σκάσει μύτη ο Κόκκαλης, βλέπει την ομάδα και ανησυχεί. Τι να συμβαίνει και η ομάδα είναι χειρώτερη; Μιλάμε για τον γάβρο από την εποχή του Γουλανδρή, που αντιλαμβάνεται πως η ομάδα δεν έχει πρόβλημα. Οικονομικό. Διοικητικό. Προπονητή πετυχημένο, ρόστερ πλήρες. 
Ο γάβρος παλιάς κοπής που ξέρει μπάλα δεν τον ενδιαφέρει η Ευρώπη. Τον Παναθηναϊκό θέλει να κερδίζει, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που τα τελευταία χρόνια πήρε μπόι. Είδε το ματσάκι προχθές με τον ΠΑΟΚ και τα χρειάστηκε. Κάτι τρέχει σ' αυτόν τον Ολυμπιακό.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ - ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ