ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

Η ΑΕΚ πάει για κάτι μεγάλο κι αυτό είναι το πρωτάθλημα, για να μην κρυβόμαστε. Βέβαια δεν εξαρτώνται όλα από την ΑΕΚ, και την κάθε άλλη ομάδα. Στο παιχνίδι έτσι κι αλλοιώς είναι τουλάχιστον μια ή και δυο ακόμα αντίπαλοι. Το έργο εξαρτάται και από το τι θα κάνουν οι άλλοι. Το απογοητευτικό είναι άλλο. Ποιο;

Μια ομάδα να μας λέει ότι πάει για πρωτάθλημα, οι άλλοι διεκδικητές να μείνουν από λάστιχο και η ομαδάρα να αποτύχει. Να τρέχει μόνη της τα τελευταία χιλιόμετρα της κούρσας και να μην τερματίσει πρώτη. Συμβαίνει. Έχει συμβεί.

Απόψε Κυριακή στις 7.30 η κόντρα ΑΕΚ- Άρης. Παιχνιδάρα. Από εκείνα που και οι δυο ομάδες δίνουν εξετάσεις. Τι σημαίνει αυτό; Έχουν ευκαιρία οι παίκτες της ΑΕΚ να δείξουν και σε ουδέτερους ότι δεν είναι αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος οι υψηλοί τους στόχοι. Αν η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα με τη νίκη - και κυρίως με μια εντυπωσιακή απόδοση- αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση η ίδια.

Τουλάχιστον για μια θέση στη τριάδα προσβλέπει ο Άρης. Γιατί, όχι. Διαθέτει ποδοσφαιριστές να πάρουν κάθε παιχνίδι, αλλά και να το χάσουν.  

Διαβαστε ακομα:

ΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ Ο ΤΣΑΒΙ;