ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ

 

Τελειώνει το ματς και η μια ομάδα έχει τα μαύρα της χάλια. Ίσως έκανε τη χειρότερη εμφάνιση της τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν βλεπόταν και σκέφτεσαι τους φουκαράδες τους οπαδούς. Έφυγαν φαρμακωμένοι από το γήπεδο.

Έρχεται η στιγμή να μιλήσει στην κάμερα ο προπονητής της ομάδας που απογοήτευσε. Και τι λέει ο παίκτης; Είμαι ικανοποιημένος, μπράβο στα παιδιά, τα έδωσαν όλα…

Το πρώτο που λες είναι ότι ο προπονητής δεν ήταν στο γήπεδο. Ή νομίζει πως απευθύνεται σε κάποιους που δεν ήταν στο γήπεδο και σ’ άλλους που δεν είδαν το ματς από την τηλεόραση. Το δεύτερο που λες είναι πως ο άνθρωπος δεν είναι στα καλά του. Το τρίτο ότι μας δουλεύει.

Τι άλλο να πεις όταν ο προπονητής παρουσιάζει άσπρο το μαύρο.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Και στα καλά του είναι ο προπονητής και απατεώνας δεν είναι. Συνειδητά λέει πράγματα που δεν εννοεί. Γιατί, όμως; Επειδή δεν υπάρχει δημοσιογραφία. Επειδή δεν φοβάται πως κάποιοι δημοσιογράφοι θα τον παραλάβουν και θα τον διασύρουν. Να τον κάνουν να ντρέπεται να κυκλοφορήσει. Επειδή κανένας δεν έχει το δικαίωμα να δυσφημεί το ποδόσφαιρο.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΙΔΙΟΣ (!) ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ