ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ Η ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ

 

Παγκόσμιο πρωτάθλημα τσιρλήντιγκ. Τι είναι αυτό; Ένας χορός, κάτι που μοιάζει με χορό και αναγνωρίστηκε ως… άθλημα. Και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των ολυμπιακών αγώνων. Γιατί, όχι; Ένα σωρό άλλα παρδαλά και χαβαλοειδή για τους ευνόητους (οικονομικούς) λόγους βαπτίστηκαν αθλητισμός από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία ενεργεί πλέον με κριτήρια Hollywood.

Ποιος αθλητισμός και αρχαίο πνεύμα αθάνατο! Το ζητούμενο είναι το θέαμα. Κορίτσια με τολμηρά μπικίνι να… αγωνίζονται πάνω στην άμμο παριστάνοντας ότι παίζουν βόλεϋ. Ένα παιχνίδι είναι, παιδιά είναι και το beach volleyball, όπως λέμε beach bar. Και τώρα το cheerleading, ελληνιστί τσιρλήντιγκ.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα cheerleading κανονίστηκε να γίνει τον Ιούνιο του 2022 στο Ηράκλειο Κρήτης, δηλαδή στην εκλογική περιφέρεια του Αυγενάκη. Έχει σαλτάρει ο Λευτέρης Αυγενάκης με το… τσιρλήντιγκ. Τα δίνει όλα για το τσιρλήντιγκ. Και όταν λέμε όλα εννοούμε ως υφυπουργός αθλητισμού. Ξοδεύει σχεδόν όλο το χρόνο του με το τσιρλήντιγκ.

Θα μου πεις δεν έχει και καμιά άλλη δουλειά να κάνει. Σ’ αυτά που είναι υποχρεωμένος να δράσει, να παρέμβει, κάνει το ψόφιο κοριό. Ξεσπαθώνει με το cheerleading, όμως.

Μητσοτάκη, η πλάκα παρατράβηξε με τον λεβέντη. Συμβαίνει κάτι και δεν το έχουμε πάρει πρέφα; Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση όταν παραμένει ακόμα υφυπουργός ο Αυγενάκης.

Διαβαστε ακομα:

ΜΕ 300 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;