Ο ΜΕΣΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ

 
Ο επαγγελματίας δεν παντρεύεται με την ομάδα του. ''Παντρεμένος'' είναι όσο διάστημα προβλέπει το συμβόλαιο του. Αυτό είναι το ένα το κρατούμενο.
Το άλλο είναι πως ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ή μπασκετμπωλίστας δεν συνδέεται με την ομάδα του οπαδικά και συναισθηματικά. Αν κάποιος πλασάρει το μπαλαμούτι ότι εγώ αγαπάω τη φανέλα, αυτό συμβαίνει μόνο από συμφεροντολογικούς λόγους. Ο επαγγελματίας έχει στη σκέψη του να επιστρέψει στην ομάδα ή να την αναλάβει προπονητής.
Ο Μέσι πήγε στην Μπαρτσελώνα πριν 20 χρόνια. Όταν ήταν ακόμα μωρό. Κι έξελίχθηκε όχι απλά παίκτης- σημαία, αλλά το καμάρι της Βαρκελώνης. Ο θεός της Μπάρτσα. Και ένα ψυχρό πρωϊνό, πριν καλά καλά χαράξει, τους είπε ''Άντε γειά, εγώ πάω γι άλλα''. 
Μίλησα για γάμο. Κακώς τον μπλέξαμε στην κουβέντα. Γάμος σήμερα είναι μια ιστορία εντελώς ρευστή Το πράμα στην εποχή μας έφτασε να είναι στο Παντρεύομαι για να χωρίσω. Το συμβόλαιο και το Ους ο θεός συνέζευξε, άνθρωπος μη χωριζέτο, έχει πάει περίπατο. Με την ευκαιρία να προσθέσουμε και τούτο: Όπως ο παίκτης δεν αναπτύσσει καμιά ουσιαστική σχέση με το κλαμπ, ακόμα κι αν φοράει τη φανέλα του δέκα και τριάντα χρόνια, έτσι και το κλαμπ δεν έχει καμιά υποχρέωση στον παίκτη, μετά τη λήξη του συμβολαίου.
Την πέταξε την τρακατρούκα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Αν τελειώσει το συμβόλαιο με τους Bucks δεν αποκλείεται να πάω σ' άλλη ομάδα. Που είναι το περίεργο; Η έκπληξη. Η βόμβα. Και να είχε παντρευτεί με τους Bucks, το διαζύγιο είναι μέσα στη ζωή.
Διαβαστε ακομα:

ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΒΡΙΖΑΝ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ