ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΝΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΠΡΟΚΡΙΣΗ

 
Δεν το έχουν καταλάβει, και κατά πάσα πιθανότητα δεν,,, Δεν θα το καταλάβουν ποτέ, Ποδόσφαιρο σημαίνει νίκη. Πρώτα αυτό. Μετά όλα τα άλλα. Ο κόσμος θέλει να δει ποδόσφαιρο και δεν το βλέπει με το κουμπιουτεράκι στο χέρι. Να κάνει υπολογιοσμούς αν μ' αυτό ή το άλλο αποτελέσσμα συμφέρει ή όχι η πρόκριση. 
Εν όψει του αποψινού αγώνα στο Καραίσκάκη, στις δέκα, τα...  ρεπορτάζ εξαντλούνται στο αν ο Ολυμπιακός θα προκριθεί ή όχι με νίκη ή με ισοπάλία. Ελπίδες λέει, έχει ακόμα κι αν χάσει. Τελικά, γιατί παίζει ο Ολυμπικακός; Για την... πρόκριση και ποια πρόκριση; Της πρώτης θέσης στον ομίλο, που υπάρχει και τέτοια περίπτωση ή την πρόκριση της δεύτερης θέσης;
Κόντρα στην τούρκικη Φερνερμπαξέ (5 βαθμοί) ο Ολυμπιακός(6 β.) θα παίξει μόνο για τη νίκη. Ας χάσει την καλή και την κακή πρόκριση. Η νίκη μετράει. Πολύ περισσόπτερο αν λάβει υπ' όψιν κανείς ότι στο εκτός παιχνίδι της η ελληνική ομάδα είχε κερδίσει στην Τουρκία με 3- 0 (φώτο)!
Ναι, η νίκη είναι όλα τα λεφτά. Ανεξάρτητα αν βοηθήσει τελικά στην πρόκριση στο γιουρόπα. Η γερμανική Άιντρχζτ (10 β.) παίζει στην Φραγκφούρτη με την βελγική Αντβέρπ (ένα β.) και δεν θα αγωνιστεί για την... ισοπαλία, ακόμα κι αν την βολεύει, αλλά για την εξέδρα που ζητάει νίκη, είτε εξασφαλίζει ή όχι την πρόκριση.
Διαβαστε ακομα:

ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΥ''