ΓΙΑ ΑΕΚ Η ΝΙΚΗ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 
Εντάξει, το ξέρουμε από μικρά παιδιά, ότι στο πρωτάθλημα οι βαθμοί είναι τρεις στη νίκη, είτε κερδίσεις τον Βαρβάτο. είτε τον Ψόφιο. Έλα, όμως, που κάποια ματς περνάνε στο ντούκου, κι άλλα έχουν επικοινωνιακή δυναμική. Προκαλούν εντυπώσεις. Κερδίζει η ομάδα και το πρωτοσέλιδο την προσκυνά. Χάνει και το πρωτοσέλιδο την βγάζει στο πεζοδρόμιο.
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός απόψε στις επτάμισυ. Άρθρο πρώτο, υπάρχει ισορροπία τα τελευταία έξι χρόνια, από τότε που η ΑΕΚ επέστρεψε στο μεγάλο πρωτάθλημα. Από τρεις νίκες οι δυο τους και έξι ισοπαλίες στα 12 συνολικά παιχνίδια τους. Γενικά η ΑΕΚ δυσκολεύεται με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παίρνει αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ. Στην υποτιθέμενη έδρα του αντιπάλου.
Στο περασμένο πρωτάθλημα η ΑΕΚ έχασε 3-2 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό. Το αν η ΑΕΚ πραγματικά κάνει πρωταθλητισμό, έστω περιοριζόμενη στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης, αυτό θα το αποδείξει αν κερδίσει σήμερα. Είπαμε. Καλή η νίκη εκτός στα Γιάννενα, γεμίζει το σακούλι, αλλά αυτή που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι με τον Παναθηναϊκό. Που πάντα είναι καρύδι σκληρό απέναντι στην ΑΕΚ.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΜΕ ΤΑ... ΛΟΓΙΑ